מישהו מכם השתמש פעם ב 'לתת' ...

טעמת פעם לתת?

הטעם והארומה של הלתת כל כך דומיננטיים, שנראה לי כי די בכמות קטנה מאד כדי להפוך את הלחם לבלתי אכיל...
לעומת זאת, אפשר להשתמש בבירה "שטוחה" כחלק מהנוזלים בהכנת הלחם ולקבל טעם וארומה אופייניים של לתת מבלי להגזים. הבירת הכהות מאד (אייל גרמני או בלגי, לא סטאוט בריטי) הן גם מתוקות דיין כך שניתן לוותר על הממתיק שבמתכון הלחם.
 

terroir

New member
לך בכלל יש עוד חוב בלתי סגור

על בירה. אנחנו לא שוכחים כל כך מהר דברים כאלה...
 

TheLittlePrince

New member
טעמתי לתת רק בבירה

מתכוני הלחם דורשים שימוש בסירופ לתת שעורה. בחנות מצאתי רק לתת אורז ואמרו לי שלא מיבאים לארץ לתת שעורה. אתה יודע אולי איפה אני משיג לתת שעורה ?
 
למעלה