מישהו מכם יראה\ראה (תלוי מתי אתם

demoloc

New member
מישהו מכם יראה\ראה (תלוי מתי אתם

קוראים את זה) את הפרק היום? אני יודע שאני כן, אני לא חוגג כי יש לי מתכונת אחרי זה, אבל תמיד אפשר פשוט, לדחות את ל"ג בעומר.
 

Hellen

New member
אני מקליט למחר.. גם לי יש מתכונת,

אבל כאילו כושילידודה מתכונת היסטוריה, נראה להם שבגללה אני לא אשרוף את הפארק?! שיחלמו ;)
 

g tamir

New member
אני בטוח אראה !!!!!!!!!!!

למרות המדורה שמתחילה בדיוק באותה שעה ואיך זה שיש לכם מתכונת מחר הרי אין לימודים?
 

g tamir

New member
חשדתי שזה ביום שני

לי יש ביום שלישי אבל מה אכפת לי זו המתכונת השניה הקודמת היתה לפני שבועיים וקיבלתי 96........ איזה כיף
אני צריך רק את המתכונת הזאת עם ציון דומה ויהיה לי מגן 100 ואז אוכל לבוא לבגרות רגוע.
 

demoloc

New member
במה המתכונות שלכם?

שלי במחשבים , אבל אני לא דואג כל כך , הבצפר שלנו הוא נקום 3 בארץ (עקפנו ב0.2 בצפר לנזירות
) כך שאני מעריך שיהיה יל מינימום 95 , ובבגרות אין לי ספק שזה יהיה שואף ל100
 

Hellen

New member
גם לי יש היסטוריה :\

ולשון... ופסקל.. ופרולוג.. וא"כ אותו סבב רק בגרויות
 

Stillwater

New member
אני אראה...

לא יוצאת הלילה. אח שלי מתחתן מחר, צריך לישון מוקדם, יום ארוך מחר.
 

g tamir

New member
עוד רבע שעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה התרגשות.......... איזה מתח.............. מעניין מה יהיה .......
 

demoloc

New member
טיפה איכזב...

ציפיתי ל"יום הדין" , לא קרב מכות בין שניהם...זה עדיין קורע אותי,סימס מת,לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחזור! אני אקים לו מזבח בחדרי. אבל מה שכן אהבתי שהם לא נתנו לזה סוף,הם השאירו את "מה שקורה עכשיו" לדימיון , שכל אחד יוכל לקחת את זה לאן שהוא רוצה. הייתי יותר מרוצה אם היה קרב אדיר שבסופו ישארו מעט אנשים , להקים (בפעם השלישית) עולם חדש , והפעם ,יותר טוב... לא שהסיום כאן לא היה טוב (למי שהתבלבל כלומר הסוף כן היה טוב) שהחייל תעק על המייסד "tell them the truth!!" , זה היה יפה , והתחיק אותי שהם ירו בבוגדים אז לי היה לבוש כמו חייל לעומת מרקוס עם הטוקסידו שלו הוא ניראה כזה ג'יימס בונד. נ.ב איך קוראים לעוזרת של ג'רמיה? זו שהוא דיבר איתה בקשר , זו שהודיע לקרדי על הפלישה היום (המיקום של הפלישה כלומר)
 

g tamir

New member
לפי דעתי..........

לא איכזב,פרק גדול למרות שלא היה קרב ומוות כמו שהיה צפוי אהבתי את הפרק והיו בו מלא סממנים של סוף כאלו ושמתם לב שסימס זורק מכתבים למים כשבעוד ג'רמיה זורק אותם לאש מעניין מה זה אומר?
 

Stillwater

New member
סימס הזה...

שרוט לגמרי, אבל בן-אדם (דמות) ענקית! גם אני הצטערתי שהוא מת. משום מה דמיינתי שאולי אחרי שהוא דיבר עם "הזקן" והוא שיקר לו בקשר לדניאל, סימס יבגוד בהם ויצטרף למרקוס. אבל אז חשבתי על זה שוב פעם, סימס הוא בן אדם מאוד כריזמטי ושתלטן ואם אין דניאל, הוא יקח את תפקיד דניאל לעצמו וילחם נגד הברית.
 

Stillwater

New member
אמממ...

אני דווקא לא אוהבת שמשאירים אותי במתח עם הרבה שאלות, בלי לדעת מה יקרה. יהיה קרב? לא יהיה קרב? מי ינצח? מה יהיה? אני רוצה תשובות!!! ענת זקוקה לעוד עונה!!!
 
למעלה