מישהו מכם קרא את הספר

פטרה

New member
מישהו מכם קרא את הספר

"מעוף הדרקון"? אם כן- דעות בבקשה, כי זה אחד הספרים האהובים עלי בסגנון המד"ב והפנטסיה. ועוד משהו- האם יש לו המשכים? והאם הם טובים? תודה!

preacher

New member
לא מעט קראו, אני מקווה.

באמת ספר מצוין. יש המון המשכים - 15 או יותר, וחלקם פריקוולים. לא על אותם גיבורים כמובן. אבל רק מעוף הדרקון תורגם לעברית. ועוד מעט יהיה משחק מחשב...

Boojie

New member
אן מקאפרי כותבת פוריה מאד.

הספר "מעוף הדרקון" הוא חלק מטרילוגיה The dragonriders of pern, אם זכרוני אינו מטעני, שכוללת גם את Dragonquest ואת The white dragon, ובאופן לגמרי מקרי, אני בדיוק מסיימת לקרוא את השלישיה (שוב) בימים אלה. פרט להם יש עוד כמה וכמה ספרות וספרים בודדים בעולם של פרן, שמכסים גם את התקופה המאוחרת יותר וגם את המוקדמת יותר (מההגעה לפרן דרך שלבים שונים בהיסטוריה האגדית שלה). ככל שהספרים מתקדמים, כך ההדגשים שלהם נהיים יותר מד"ביים (טיסות חלל, הנדסה גנטית, בינה מלאכותית) אם כי הדרקונים, כמובן, ממלאים תפקיד חשוב בכולם.

Boojie

New member
הספינה המזמרת ספר מקסים.

רעיון מרתק וביצוע פיוטי ממש. ואגב, גם זו סדרה, והיו לה כמה וכמה המשכים. יצא בעברית גם "שירת הגבישים", שאותו התחלתי בזמנו לקרוא באנגלית ולא המשכתי, כי הוא לא מספיק דיבר אלי. כמו שני האחרים, גם זה חלק ראשון בסדרה... מעניין אם זה גורלנו בנוגע לאן מקפרי, לקרוא רק את הספר הראשון מכל סדרה שלה...

moses

New member
ספר מצויין

אני קראתי ספר יפה מאוד אן מקקאפרי היא סופרת טובה אבל לא מצאתי הרבה ספרים שלה בארץ בכל אופן יש את הספר שלה freedom שמספר על פלישה של חייזרים לכדור הארץ ועל מחתרת שקמה להתנגד להם לא קראתי אותו כי לא מצאתי אותו אבל ראיתי שעשו על זה משחק מחשב משחק נחמד אבל אפשר היה להשקיע יותר הנה כמה לינקים

למעלה