מישהו מכם רואה Heros?

n i v1

New member
מישהו מכם רואה Heros?

ראיתי עכשיו את הפרק הראשון... יש שם לפחות חמש פעמים איזכורים למסע בין כוכבים בין השאר, ספוק, הוולקן נרב פינץ', בים מי אפ סקוטי, טו בולדלי גו' ובטח שכחתי עוד איזה אחד או שניים... אז, מישהו מכם רואה?, מה אתם חושבים על הסדרה?

PILPIL

New member
סדרה גדולה

ראיתי את כל העונה. משובח ביותר. עם מלא אזכורים לכל מיני דברים מהז'אנר, כולל טרק, כמובן...

סידרה גדולה ....

ניב תישאר איתה אתה הולך להיות מופתע. אני לא הולך לספיילר.

באמת? אתם בטוחים...?

ראיתי שני פרקים ראשונים וזה נראה לי זבל זבלי ביותר. אמנם אמרו לי שזה משתפר אח"כ, אבל כבר איבדתי את החשק. כדאי לחזור לזה? העלילה דווקא חביבה ממה שראיתי, אבל הצורה שבה הדברים ערוכים ממש בלתי נסבלת - הוליוודית להחריד. המספר חוזר על כל דבר שקרה כאילו לא הבנתי לבד...

PILPIL

New member
הקטע עם המספר זה באמת המינוס הגדול

אבל אני חולה על העריכה. לא יודעת מה נראה לך כהוליוודי... לי זה נראה כנסיון (שקוף ומוצלח למדי) לעשות לסדרה מראה של קומיקס. Each's Own...

n i v1

New member
אז ככה

אחרי 17 פרקים שראיתי אני יכול ללומר את הדברים הבאים א- באמת, הקטע עם הציורים הוא ממש לא משהו, טוב שהוא לא לוקח את הפריים של המצלמה ומעתיק אותו יותר לפרטים... מה הקטע עם הקומיקס? דוחה. ב- הירו הוא האהוב עלי מכולם, מה שמוזר הוא שאבא שלו זה סולו והוא לא מזהה אותו מTOS. ג- הכי הצחיק אותי שאבא סולו נוסע במכונית שרד עם לוחיות ncc1701 ד- ואני הכי מעריך את זה שבכל פרק אמירת השלום הקבועה שלו היא אמירת השלום הוולקנית יהודית. ה- מעבר לזה, משמח אותי שלקחו את כל "עקרונות הגבורה" ומכניסים אותם לפה של הירו ושל אנדו כאילו את עקרונות הגבורה האלה לא המציאו סופרים, אי שם במאה ה-20. ו- אם יביאו עוד שחקן מסטר טרק (אני מוכן שברנט ספיינר יעשה הופעת אורח, הסדרה הזו תתחרה באורגיה הגדולה מבוסטון (ליגל)

למעלה