מישהו ממכם ראה את "אגדה עירונית 3"?
A Aeon New member 31/8/05 #5 אז ראיתי את זה שלשום... די בנאלי..., אבל נחמד... למי שאוהב ת'סדרה שיראה, אבל שידע שאין לזה שום קשר לשני הסרטים הראשונים...
אז ראיתי את זה שלשום... די בנאלי..., אבל נחמד... למי שאוהב ת'סדרה שיראה, אבל שידע שאין לזה שום קשר לשני הסרטים הראשונים...
מ מלכת הוילה New member 31/8/05 #6 יאא מה רציני?! אז למה לעשות סרט המשך אם אין קשר לסרטים הקודמים אז זה לא המשך על מה מסופר? משהו עם בלאדי מארי לא?
יאא מה רציני?! אז למה לעשות סרט המשך אם אין קשר לסרטים הקודמים אז זה לא המשך על מה מסופר? משהו עם בלאדי מארי לא?
A Aeon New member 31/8/05 #7 נכון, בלאדי מארי הסיפור של הסרט לדעתי מאוד יפה וגם הסוף מפתיע (קצת) אבל אין קשר לסרטים הראשונים... את צריכה לראות את הסרט בשביל להבין...
נכון, בלאדי מארי הסיפור של הסרט לדעתי מאוד יפה וגם הסוף מפתיע (קצת) אבל אין קשר לסרטים הראשונים... את צריכה לראות את הסרט בשביל להבין...
L liavsayegh New member 31/8/05 #10 בא לך להזכיר לי בבקשה את הסיפור של בלאדי מרי? אני פשוט לא זוכרת...
A Aeon New member 31/8/05 #11 מיני תקציר בנשף סיום הלימודים שלושה נערים זוממים מזימה נגד שלוש בחורות לא פופולריות, עקב טעות לא צפויה, משחררים השלושה כישוף שירדוף אותם ואת דורותיהם.
מיני תקציר בנשף סיום הלימודים שלושה נערים זוממים מזימה נגד שלוש בחורות לא פופולריות, עקב טעות לא צפויה, משחררים השלושה כישוף שירדוף אותם ואת דורותיהם.
A Aeon New member 31/8/05 #12 ^ זה היה התקציר של אגדה עירונית 3 או באנגלית Urban Legends: Bloody Mary
Y yamity1 New member 31/8/05 #9 חחחח לפי מה שאני יודע אין קשר ולא אמור להיות קשר בין זה לבין אגדה עירונית פשוט סיפור בלאדי מרי הוא מן אגדה כזאת אז ככה קראו לסרט
חחחח לפי מה שאני יודע אין קשר ולא אמור להיות קשר בין זה לבין אגדה עירונית פשוט סיפור בלאדי מרי הוא מן אגדה כזאת אז ככה קראו לסרט