מישהו מסוגל להסביר למה אין משימות צומת אלא רק עיכובים?

• פותח הנושא Gרר
  • פורסם בתאריך

Gרר

New member
מישהו מסוגל להסביר למה אין משימות צומת אלא רק עיכובים?

נראה לי שמאז שוובה ואלה חטפו על הפרסה את המשימה עם הפנקייקים המעופפים - אין יותר משימות צומת שמעכבות את חוטפי הפרסה. כל מה שמקבלים זה רבע שעה המתנה שהצילו את גל וליאל מהדחה, לצערי.

מישהו מצליח להבין למה אין משימות צומת יותר? או שנצרף את זה לרשימת התהיות לגבי העונה הנוכחית (היעדר ניווטים וכו')

l86

New member
הייתה משימת צומת בלי פרסה : בננות או אננסים

הייתי בטוחה שאחריה תהיה פרסה אבל דווקא היה עצור לוובה ואלה. אז זה לא שאין יותר משימות צומת, פשוט ויתרו על הפרסה שמחייבת זוג לעשות את שתיהן. אין לי מושג למה, אולי באמת הגיעו למסקנה שזה קשה מידי.

האמת שאני שמחה על זה, זה היה אכזרי מידי

ממש ריחמתי על וובה ואלה שאחרי משימה מפרכת נאלצו לעשות אחת נוספת, שבדרך כלל הייתה קשה הרבה יותר (כמו באמת בשבדיה עם הפנקייקס).
יכול להיות שזה גם צורך של ההפקה, לא להתעכב יותר מידי במקום אחד.
ועוד ניחוש - עכשיו כשאין הרבה זוגות אולי הם רוצים שההפרשים יהיו קטנים בשביל המתח, משימה כפולה יכולה להשאיר זוג אחד הרחק מאחור.

l86

New member
זה לא, כי עובדה שבפעם האחרונה היה לאלה ווובה עצור במקום פרסה

אני לא בטוחה שיש לנו מספיק נתונים בשביל לקבוע כללים
...

ממקרה אחד כזה ומקרה שני אחר

כמו שכתבת פעם אחת היתה פרסה. פעם שניה לא.
נדמה לי שגם כאן, כמו שכתבו פה מספר פעמים בהקשרים דומים הסיבה היא פרוזאית כמו לוגיסטיקה, אבטחה, עלויות וכו' ולא עקרונית. בחביתיות העלות לא היתה גבוהה להשאיר באתר של הטרמפולינות עוד צוות צילום. יתכן שכשהעלות גבוהה מדי בשביל פרסה מעדיפים עצור באתר של השטיח. בגלל שהעלות של עצור נמוכה ודורשת הרבה פחות לוגיסטיקה ביחס לפרסה היא מועדפת.

Mondsee

New member
הייתה עוד אחת

זאת עם הלמצוא דגים, גם אותה למרבה הצער חטפו אלה ווובה. אבל מאז באמת לא הייתה.

למעלה