מישהו מסכים איתי שלא פייר שליהי נשארת בתוכנית

מישהו מסכים איתי שלא פייר שליהי נשארת בתוכנית

בגלל בן? הרי התוכנית היא על איתן ולא על בן ולר פייר שבן וחבריו משאירים אותה בבית היא סתם מתענה עם בן ונותנת לו לגעת בה כדי שתוכל להשאר בתוכנית. זה לא פייר כל שחטת ההצבעות של החברים כי ליהי המגעילה היתה צריכה ללכת מזמן הקהל לא אוהב אותה לעומת ליז ועדי שהן באו להתחרות על איתן. אני עכשיו מבינה למה ענבר נשארת בתוכנית בגלל תוכנה. אף אחד בחוץ לא הבין איך היא בכלל פופולארית. היא סתם הרימה את האף מרכלת וטוכנת אוכל כל היום ובנוסף מרכלת על חברתה הכי טובה איילת. צריך להודיע להפקה על הזיופים שנעשים כמו שבכוכב נולד. אם ההפקה תתעלם סימן שהיא משתפת פעולה. הבחירה השבוע היא של הקהל וצריך להעיף את ליהי או ענבר הן לא תורמות כלום לתוכנית. הרי במילא הכנסו בנות חדשות ותיראו איך בן כבר יתלבש על אחת מהן

goodpink

New member
ענבר נשארת מאחר ויש לה BABYFACE והסיישאן הכי

מרגש ומעורר אמפטיה בחדר הפסיכולוגית היה של ענבר (אחרי זה של ענת אבל היה קצר ביותר). ענבר זוכה לזמן מסך בהתחלה עם צחוקים עם איילת...כך שהקהל למד להכיר את שני הצדדים שלה. כמו כן היא זוכה לערכיה ותמיכה מההפקה. לגבי איילת זו מערכת יחסים סבוכה בסופו של דבר היא שם בשביל עצמה ולא בשביל איילת היא לוקחת ממנה יותר מדי אנרגיות....מערכות יחסים משנים ומתפתחים כאשר מכירים יותר טוב אנשים. כנראה איילת עשתה משהו בערב המסיבה של קרן שממש מממש לא הציג אותה באור טוב חוץ ממה שראינו... וזה מאוד לקח אנרגיות מענת וענבר במיוחד ענבר... לגבי ליהיא אין סיבה שליז ועדי היו נשארות מאחר שליז לא יהיה דבר עם איתן היא נשארה שם מרחמנות...ועדי בעניין של בן ניסתה להישאר גם כמשחק. לא הוגן שינסו להגן על ליהיא ולתת לה כל כך הרבה זמן מסך ועריכה טובה... זכותם לבחור בליהיא בשביל החבר שלו אבל לא לתתכנן בכוונה ולכלכך על בנות אחרות כדי להציל את ליהיא זה לא מקובל.

דידי 9

New member
לא פייר שדניאל נשארת! התחמנית, העוסקת בעבודה

מפוקפקת ומעורפלת.אני מקווה שאף אחד שאתם אוהבים לא יפול למקום הזה שלה

יהודי31

New member
היא משחקת המשחק..

כל הכבוד לה.. והתוכנית היא לא על איתן, התוכנית הוא למשוך הכי הרבה צופים ולגרוף רייטינג, ומזה לעשות כסף על ידי פרסומת..

אופ ברח,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

אני הבנתי שמהות התוכנית למצוא לאיתן בת זוג, החברים אמורים לייעץ לו לעזור לו בבחירה,,, ואם גם להם יצא משהו סבבה. מצד שני שמתי לב שהכל הולך כאן כמו שוק,,,, שוק נשים. אני גם מבינה שכל אחת שנכנסה לוילה אמורה היתה לעשות הכל כדי למשוך את תשומת הלב של איתן כדי שיבחר בה להיות האחת שלו,, והתאכזבתי.. הרבה בנות נכנסו לחוות חוויה או לעבוד על כל מיני בעיות שיש להן ולא באמת למצוא בן זוג או להתחרות על ליבו של איתן. היום בבוקר היתה שיחה בין יוני לדניאל בחצר,, בין היתר יוני אמר שהוא לא מאמין לענת שנכנסה כדי לחפש זוגיות ,, הוא לא מאמין לענת שהיא רוצה לטפל בבעיות שלה. לצערי עם כל המתיקות של ענת והחוכמה שלה מקומה לא שם. ענת אמרה אמש שאין לה כל כוונה להיות בת זוג של אורן, אלא רק ידידה בתוכנית, היא לא נכנסה למטרה הזאת,, אז אני שואלת מה את עושה שם?מקומך לא שם!!!!!! את תפסת מקום של בת שרצתה את איתן והודחה בגללך,,,, עדי למשל,,ליזה למשל,,,,אילו היתה ענת אמיתית הייתה מהתחלה אומרת כמו אתי שאין לה כל כוונה למצוא בן זוג אלא לעבור חוויה.. מה שענת עושה הוא לא ראוי, אם היא חשבה לצאת לנופש מהחיים ונכנסה לשם חבל,, ענת חייבת ללכת לטיפול חייבת,, אני לא מסוגלת לראות אותה אוכלת,, אוכלת?בקושי לועסת פעם פעמיים ובולעת,, כמויות אדירות, מורעבת,,,היא כמו מטחנה מסכנה שלי,,, כולי רחמים וליבי יוצא אליה,,, התוכנית היא לא תוכנית שיקום,לא תוכנית טיפול באנורקסיה או בולמיה,,היא בקושי סוחבת את עצמה, רואים שהיא גוררת את עצמה כמה עצוב. ליהי גם יכולה לצאת היא לא מעוניינת שם באף אחד מהגברים, היא רוצה להשאר בגלל קרן ולא מעבר. איילת גם יכולה לצאת אף גבר לא מעוניין בה לצערי,,,עשתה הרבה נסיונות ולא הצליחה,, מה יש להשאר שם? ענבר,, כבר לפני שבועיים אמרתי שיש לי תחושה שיהיה טוויסט בעלילה וענבר תגיע לגמר,,,, לענבר עצבים מברזל,, אני לא מבינה איך בחורה שמרגישה מעל חודש כאילו דחויה, אף גבר לא מחזר אחריה,, היתה מהתחלה מועמדת פעמיים להדחה,, אומרת בעצמה אין לי לתת מה שיש להן,, אז מה בחורה כמוה נשארת כמו דבק ולא יוצאת?כמה מעליב שכולן היו בדייטים ורק היא לא!!!!! אבל מסתבר שהפכה לברבור,, אף אחד לא ראה את היופי שלה,, חשבו היא שמנה והיא לא,,,יש לה פנים נהדרות עדינה אבל,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, איך בחורה לא שומרת על הגיינה איך?מנקה את השתן של הכלב ולא רוחצת ידיים?איך איך? איך בחורה עם חזה גדול ומבורך לא קונה חזיה הולמת וכל שניה מושכת את החזיה למעלה כי הכל בורח לה נופל לה יוצא לה? איזה קטעים שם חבל"ז.

goodpink

New member
הבורות והגישה של אנשים בנוגע לדברים מסויים

היא גועל. כל הגישה שלך לאנורקסיה ובולימיה היא גועל. ענת נכנסה לשתי דברים עקריים והיא הסבירה את עצמה להתמודד עם המצב שלה לחשוף אותו כדי שיכריח אותה להתמודד והשני זה להתאהב ולהרגיש. מי אמר שהיא לא רוצה את איתן... היא פתוחה לאפשרות להתאהב ולהרגיש. היא אמרה שהיא לא רוצה להתחיל משהו שהיא לא מרגישה משהו אמיתי והיא לא תעשה שום דבר בניגוד לרגשות שלה היא לא תשחק כדי להישאר. איתן לא רצה את עדי כך שענת לא תפסה שום מקום של עדי עדי רצתה את בן כדי להישאר במשחק כך שבמקומה היכן שהיאנמצאת כרגע ליז רצתה את איתן אבל נשארה מרחמים אחרי שעשתה הרבה טעויות עם איתן והבנות .

adiyon2

New member
יפה כתבת

ענת אומרת שהיא מעוניינת באיתן, הוא הסגנון שלה. היא עכשיו אומרת שאמא שלה היתה מאוד שמחה אם היתה מביאה בחור כמו אורן, אבל זה לא זה בשבילה. היא במשחק ולא יכולה לסרב, נראה מה ילד יום. גם אני לא אוהבת את כל הגישה של המשתתפים בפורום ובתוכנית להפרעת האכילה שלה, זה לא הדבר היחיד שיש בה, היא אינטיליגנטית, יפה, מצחיקה, מבינה עניין ועוד ועוד. למרות שאני חושבת שטלויזיה זה לא מקום להתמודד עם בעיות אכילה, אני מאחלת לה בהצלחה. תגידו, גם אתכם מעצבן הסירסור של הבנות (קרן, איילת וכו') לגבי גברים אחרים בתוכנית כגון: ליהי בן ועכשיו ענת אורן. די תשחררו, גם ככה החיים בוילה לחוצים, רדו מענת.

אוי שאתה לא מבין כלום

ההפך הוא הנכון יש לי המון אבל המון ידע על אנורקסיה ובולמיה,, לפני שאתה קורא לי בורה תחשוב אולי מי שכתב על זה יודע דבר או שניים. ליבי עם ענת, כתבתי כואב לי לראות את מצבה, ליבי איתה,, אבל שם בתוכנית אין יכולת להתמודד, אמר היום יוני בבוקר שהיא לא מראה שום סימן של רצון בכלל להתמודד עם הבעיה,, ההפך, היא ממשיכה בשלה ונתן דוגמה חלילה אם גרגר אורז הגיע אליה לצלחת היא מעיפה אותו,,,, אבל עזוב זו לא מהות התוכנית מה קשה להבין? כולם נכנסו לחוויה=חופש=בית מלון נכנסו לטפל בבעיות שלהם,, אורטל ענת ליז בחייך זו התוכנית? לפני שאתה מתחיל מלחמה שב ותחשוב ,לפני שאתה שולח הודעה תבדוק אותה. והיא אמרה רק אתמול בצהריים שאין מצב שהיא נכנסת לזוגיות כי לא לזה היא נכנסה ולכן היא לא תשחק עם רגשות של גבר כדי להשאר,, ואם לא שמעת אל תפסול. עדי רצתה את איתן,, אפילו מאוד,, אילו היו מדיחים את ענת אולי עדי היתה נשארת, כנ"ל ליז,, כנ"ל וכנ"ל אחרות...... היות ועדי הבינה שאיתן לא מעוניין בה היא החליטה לנסות עם בן,, ליז רצתה מאוד את איתן אבל התביישה להגיד לו כשכבר אמרה היה מאוחר מידי,,,, קפיש?

goodpink

New member
בורות בורות בורות ועוד בורות שטויות

מה שנכנב מראה על אי ידע מהתמודדות עם בולימיה ואנורקסיה. חלק מהחויה של ענת זה להתמודד עם הבעיה שלה הבעיה שלה לא נפתחרת בלאכול אוכל שכולם אוכלים מיד זה לא יקבע יוני החוצפן שאגו שלו נפגע ולא סובל שהיא לא סיפרה לו על את הסיפור שלה. ענת לא אמרה שהיא לא מעוניינת בזוגיות תבדוק את האינפורציה שלך היא מאוד רוצה להתאהב ולהרגיש היא אמרה שהיא לא מרגישה משהו רומנטי לאורן לכן לא תנסה לעשות משהו איתו כדי להישאר במשחק. לגבי עדי ענת לא תפסה את מקומה ובכל מקרה עדי שיחקה משחק שעברה לבן ובשלב שהיא היתה עם בן היא יצאה החוצה כך שאין זה לענת שום השפעה על כך. ליז זה בעיה שלה ומה שהיא עשתה עם הבנות ועם איתן מה ההשלכה הזו על ענת כאשר היא נשארה בגלל רחמנות מלכלכתילה ואיתן לא היה הולך איתה לאחר כל מה שקרה.

יהודי31

New member
את באמת חושבת שהמצב של איתן כל כך

קשה שלא היה באפשרות שלו למצוא לעצמו כלה בלעדי ערץ 10? זה תוכנית למשוך רייטינג נטו! ערוץ 10 לא חברים של איתן שאכפת להם ממנו.. הם רק משתמשים בו לצרכיהם.. ועל הדרך גם הוא נהנה..

למעלה