מישהו מעוניין בכלייה?

סריט

New member
מישהו מעוניין בכלייה?

אלוהים, הייתי ממשכנת את אמא שלי בשביל להיות שם.

plants and rags

New member
כתוב על זה גם

בביורק.קום. הם רוצים להציל את הסביבה. ויש תמונה מצחיקה. איזה חיוך מקסים יש לה, בחיי.

AnacondA2000

New member
סריט, יצא לך לראות את זה? :O

http://www.facebook.com/video/video.php?v=20013278377

סריט

New member
אלף פעם בערך

[טוב נו, פעמיים.] איזה מצחיק שסיגור רוס מוציאים אלבום לקיץ

Pygmy puff

New member
אני חושבת

ששמעתי את השיר הזה, נו מהשמו, זה שאין בו אותיות איסלנדיות אבל אני בכל זאת לא אזכור איך קוראים לו- יותר מדי. הוא לגמרי ממכר. איכשהו עם השיר והקליפ זה נורא מתאים פתאום שהאלבום יוצא בקיץ. גם טאק(ק?) יצא בקיץ, לא? יש בסיגור רוס גם משהו קייצי למרות כל השלג והגייזרים שהם מביאים איתם.

סריט

New member
גובלדיגוק

לגמרי יותר מדי
כן, טאק יצא בסתיו כזה... זה נראה לי הולך להיות האלבום הכי קיצי שלהם. אני די זנחתי את סיגור רוס לאחרונה, אבל לאלבום הזה אני ממש מחכה.

סריט

New member
זה פורום ביורק

משמע פה מדברים על ביורק על שלל גווניה, החל באיסלנד [שמעתם שהיתה שם רעידת אדמה?!
אויה!], כלה במוזיקאים איסלנדים [כגון סיגורוס, מאם, אמינה, אמיליאנה טוריני, ג'ונן ג'והנסון, גאס גאס, באנג גאנג, ושאר שמות מונפצים], וגם מטפלים בבקשות הגירה ולימוד השפה האיסלנדית על בוריה [ já=כן nei=לא takk=תודה וכו'] בנוסף אנו מטפלים בשאר האמנים המתלווים ונספחים לגברת, פיג'י הארווי וטורי איימוס [יש לה פורום משלה, תודהרבה], רדיוהד, קליס, אנטוני, טריקי, מארק בל, זינה פארקינס, טאגאק היצורה ומרגול. זאת בלי להזניח את שאר הנושאים החשובים בהם אנו דנים ודשים: ברבורים, אלימות נגד פפארצי, רגשי נחיתות לאומיים ואלכוהול. הרבה אלכוהול. בקיצור, אל תתכווח.

Esmena

New member
אגב,מי קובע מי ומה הם הנספחים?

יש וועדה,משהו? ל-א,כי יש בסה"כ אמנים קצת פחות מוכרים והרבה יותר קרובים לביורק שלא אוזכרו פה.

סריט

New member
בסדר, זה היה ב12 וחצי בלילה

ואם שכחתי את סילביוש כנראה שלא הייתי במיטבי ;[ לא יקרה שנית!!!

למעלה