מישהו מעוניין לנהל מדור מוזיקה באתר שלי? אין תשלום אבל קרדיט גדול מובטח. איסיקיו: 136810906
W woowoo New member 3/10/02 #1 מישהו מעוניין לנהל מדור מוזיקה באתר שלי? אין תשלום אבל קרדיט גדול מובטח. איסיקיו: 136810906
פ פרה מוּוּוּוּפרעת New member 3/10/02 #2 אויייי הייתי מתה לנהל ... מדור מוזיקה באתר שלך אבל אני לא עוקבת אחרי המוזיקה אני דבוקה לסגנונות שלי... יש לך מדור אחר שדורש מנהל? טוב בהצלחה לך עם המדור
אויייי הייתי מתה לנהל ... מדור מוזיקה באתר שלך אבל אני לא עוקבת אחרי המוזיקה אני דבוקה לסגנונות שלי... יש לך מדור אחר שדורש מנהל? טוב בהצלחה לך עם המדור
פ פרה מוּוּוּוּפרעת New member 3/10/02 #4 ../images/Emo10.gifכגע אין לי אייסיקיו... הורדתי אותו והוא מת (ז´´ל) אמממ אנ´לו יודעת מה שאתה צריך באתר ....*חושבת* *חושבת* סורי אין לי רעיונות....אממ אשר לינק לאתר טוב שמור על קשר... ביי
../images/Emo10.gifכגע אין לי אייסיקיו... הורדתי אותו והוא מת (ז´´ל) אמממ אנ´לו יודעת מה שאתה צריך באתר ....*חושבת* *חושבת* סורי אין לי רעיונות....אממ אשר לינק לאתר טוב שמור על קשר... ביי
I I love m y s e l f New member 3/10/02 #5 אני יכולה לעשות את זה ... אני מקנדה וקל לי להשיג מידע שעוד לא הגיע לארצנו הקטנטונת D: