מישהו מעוניין?

Boscorelli

New member
מישהו מעוניין?

אני מנסה לארגן חבורה של אנשים לא משנה באיזה גילאים, שיהיו חברותיים ופתוחים מבחינה חברותית לנסיעה באופניים בימי שבת בבוקר כולל עצירה לתה ככה ופשוט לקחת את הזמן ולנסוע לא בקצב תחרותי פה באזור הגבעות של מודיעין בימי שבת בבוקר או בחופשים שניתן, מישהו מעוניין? אם כן ניתן לפנות במסרים או אפילו פה...

israel61

New member
בטח.........

אני בן 14.5 ומקווה שזה לא משנה משהו..... אבל זה גם תלוי באילו שבתות כי אני נוסע בקבוצה לטיולים מדי פעם (פעם בחודש בערך). בן כמה אתה ואיזה אופניים יש לך?

Boscorelli

New member
סבבה

הגיל לא משנה.... אני בן 17 יש לי אופניים לא משהו מיוחד אופניים של ראלי מידה 26 וכל החלקים של שימאנו אם אתה בקיא בחברות אין לי בולמי זעזועים או משהו כזה סתם אופניים רגילות... אתמול (שישי) יצאתי לסיבוב באופניים פה באיזור ותכננתי לבצע היום כבר מסלול מתוכנן אבל הגשם דפק לי הכל... רציתי לשאול: עם איזה קבוצה אתה נוסע? איפה? וכמה אתם? אני חמפש אנשים סתם לנסוע פה בשביל לראות את הנוף מסביב למודיעין (שהוא יפה במיוחד בערב) ועם עצירות לא נסיעה תחרותית ומהירה... אולי לפעמים רק לכיף.... אה וגם לאלתר.... יעני התחלת לנסוע ראית פנייה שאין לך מושג לאן... אז תפנה! אם אתה מעוניין ויש לך איסיקיו אז תשלח לי מסר

uribt

New member
רוכבים במודיעין

יש הרבה, כולל אני. כולכם מוזמנים לפורום אופניים בנענע, פורום משפחתי ונחמד שבו נמצאים עוד כמה רוכבים מהסביבה כולל אני ("אורי AKA בנץ") וגל

israel61

New member
אני כבר שם.......

ואם כול מי ששם (בפורום) היה בא לרכב איתנו (מדוושי מודיעין) בימי ראשון אחרי הצהריים, אולי לא הייתי פה, אלא רוכב עם הקבוצה. הקבוצה עומדת בסכנת קריסה (ואורי, אתה יכול לשאול את קיקו) ואנחנו חייבים עוד אנשים!!! ......אני נשמע כמו מקבץ נדבות.....

uribt

New member
מדוושי מודיעין

הקבוצה קורסת בגלל שאילן הלך ואת המאמן הרוסי (מצטער שאני לא זוכר את שמו) לא כל כך אוהבים. אני אף פעם לא הרגשתי צורך להצטרף לקבוצה מכיוון שאני רואה ברכיבות משהו של כיף ולא משהו מחייב שנותן זמן ומקום קבוע.

israel61

New member
......................

המאמן הרטוסי (מיכאל) באמת לא משהו ענק, הוא לא מחכה לאחרונים (לרוב אני)ו אם נופלים, לא עוצרים לראות מה איתו, אלא ממשיכים הלאה, הוא יגיע בסוף...... אילן הלך בגלל שלא היה לא אינטרס להגיע למודיעין פעם בשבוע בשביל 10 ילדים. היה איתנו גם את שמוליק (אין שם משפחה), מדריך מעולה מרעננה, גם הלך מאותה סיבה. אורי- תעשה כמוני, אני בא אבל נוסע עם הקבוצה לא של הרוסי ("מתקדמים", אלא עם הקבוצה השנייה ("המתחילים"), הם נוסעים יותר לאט וביותר כיף והרבה פחות קשה לנסוע שם.

uribt

New member
.............

אין לי בעיה עם רמת הקושי, ההיפך - אני מעדיף שיהיה לי קצת קשה והכושר ישתפר. הבעיה שלי היא לשלם למישהו בשביל שיקח אותי לרכבי על אופניים, את זה אני יודע לעשות ובדרך כלל לא חסר לי עם מי לרכב.

למעלה