מישהו מעונין לקנות LETERMAN

liron_l

New member
מישהו מעונין לקנות LETERMAN

Leatherman pulse במחיר 250 ש``ח הסכין החדש מבית לדרמן כל הלהבים ננעלים שתי נצרות לשחרור הסכין מכיל: פלייאר שפיץ, פלייאר רגיל,קוצץ תייל,שופין משונן,שופין מצופה יהלום,חריץ השחזה, מספריים, סכין,סרגל,פותחן פחיות, פותחן בקבוקים,מברג קטן, מברג בנוני,מברג פליפס משקל: 170 גרם הסכין נקנה בארה``ב לפני כשבועיים ולא נעשה בו כל שימוש.

Casus Belli

New member
באמת.... למה....?

יש לי אחד כזה בבית... אחלה דבר. שאלתי היא - מדוע לקנות אותו ואחרי שבועיים למכור אותו...? נ.ב - שופין מצופה יהלום הוא דבר שימושי ביותר. רצוי בכל בית.

profil45

New member
סליחה על הבורות

מה THE **** זה שופין ועוד מצופה יהלום???????!?!!!? ביי מהשמן שבקרוב יהיה רזה(רק 100 קילו)

Casus Belli

New member
שופין מצופה יהלום

שופין- הדבר דמוי הסכין בשעורי המלאכה שאיתו משייפים (בחלק מהמקרים) עצים (או את חתיכת הפלסטיק חסרת הצורה ששכחתי את שמה). מצופה יהלום- כשמו כן הוא... מצופה יהלום.

tbone

New member
אולי אני מעוניין..

אבל לא ב-250.. תן הצעת מחיר אטרקטיבית!

amir18

New member
תלכו לברר קודם את המחיר בחנויות.

נראה לי קצת מוזר המחיר הזה, אבל יש הרבה יותר גבוהים. עדיף לדעתי לקנות סכין קומנדו אמיתית ולסיים את הסיפור.

מישהו מעוניין לקנות :

אני מעוניין למכור: M-4 F/Combo במצב חדש, + אפשרות לאלביט ו/או משתיק קול (דרוש שיפוץ קל) ביונט צדדית ודורגלים טלסקופיים (לא כלול במחיר). המחיר גמיש, ונע בין 250 שקל לדגם המלא, או אספקה שנתית של קולה ובמבה ואז מקבלים גם סכין קומנדו צה``לית תקנית, להב 9 אינצ`. בעטיפה מהודרת (אם אני אמצא אותה) כולל נרתיק רגל/חגורה. לפרטים נא להתקשר 1111-733-03 ולבקש את רז

barakas

New member
אשמח לקנות

מוכן לשלם בנדיבות עבור המוצר ועבור דומים לו בקש את מחמוד שד` הרצל 42 עזה

Casus Belli

New member
אני בספק אם...

הפלשתינים היו קוראים לרחוב על שם הוגה רעיון הציונות.

profil45

New member
קומנדו?

מה אתה צריך להרוג איזה חזיר בר מה זה השטויות האלה

למעלה