מישהו מצא את המפתח של רוקהופר?

asaf105

New member
מישהו מצא את המפתח של רוקהופר?

אני חיפשתי את המפתח ולא מצאתי!! מישו אולי מצא ויכול להגיד לי איפה הוא?

אני דווקא חושב שלא...

שלום לכולם, איך עברה עליכם החופשה? אני מאוד נהנתי. אם שמתם לב, משהו כמו שבוע לא כתבתי. אז אני מצטער, אני הייתי באנטליה-תורכיה. ואפילו שהייתי בתורכיה, הצלחתי להתחבר לקלאב ולפורום, אבל לא הצלחתי לכתוב... אך לקלאב הצלחתי להתחבר. ובקיצור... למי שכועס שלא כתבתי הרבה זמן, אני מצטער. המשך יום נעים ואל תשכחו... יום שני הבא כולם יכולים להכנס לחדר של רוקהופר!!!

asaf105

New member
איזה כועסים?XD

חח סולחים איך אפשר בלי חופשה בחיים לי החופש הזה היה סתם חופש! הוא התחיל קודם כל רק ביום שישי ב-18 יום לפני ליל הסדר כי כל הששבוע הראשון של החופש למדתי השלמת שעות מהשביתה =,[[ אבל היה כיף לטרוף מצות עם שוקולד :p =]]]] וחבוב(habub) למה נראה לך שצריך לפגוש את רוקהופר לא כולם יכולים לפגוש אותו ואמרו גם ככה שהמפתח יהיה מ-ו-ח-ב-א!!!! ולא אצל רוקהופר!

Kranch6

New member
רוקהופר אמר שהוא יחביא יותר מאוחר

אני פגשתי אותו היום בסרבר הראשון והוא אמר שהוא מחביא את המפתח יותר מאוחר.

asaf105

New member
מצאתי את המפתח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כנסו לבית קפה תעלו לקומה השנייה ותפתחו את הספר של רוקהופר בספרייה ואז תדפדפו עד הסוף ובסוף יופיע לכם המפתח עכשיו תפתחו בכרטיס שלכם את המפתח שהוא בעצם פין ואז תשימו את המפתח ותוכלו להיכנס חופשי לחדר של רוקהופר ששם יש משחק של חפירה בארגז חול שאפשר למצוא שם מטבעות ויהלומים וזה נותן הרבה מאוד כסף! שווה מאוד!! ויש לוח מודעות שם אני לא כלכ ך מבין מה רשום שם אבל בטח אתם כן ;-]

Kranch6

New member
כןןןן בדיוק אני גם מצאתי!

חברה שלי מצאה את זה ואמרה לי והנפתח הוא בעצם פין ! XD

סומסום22

New member
גם אני מצאתי!!!!!!!!!!!!!!

אף פעם לא הייתי חושבת לחפש בתוך הספרים! אז נכנסתי לפורום וראיתי שבהודעה אחת כתוב איפה הוא חיפסתי ומצאתי הפעם!

את בטוחה שיש לך פינגווין??

רוקהופר הוא פיראט כזה...אחר כך אני אעתיק לך את ההסבר... הנה תמונה:

כמו שכבר ציינתי הרבה,אני לא מבינה בקלאב כלום

כמעט וכלום יותר נכון.. זאת הסיבה שאני בפורום הזה,עדכונים:)

gps121

New member
ביומן שלו ../images/Emo66.gif ועוד משהו כנסו

אני מצוות קלאב פינגווין כבר חודשיים ובעוד חודש ושבועיים אני מקבל שכר ואני יצרתי את העיתון החדש ואני יכול להעיף שחקנים ואמי גם סוכן וגם מדריך ועוד מעט אני יהיה גם נינג'ה נ :)

למעלה