מישהו מצא מרידה בירדן???

liorca

New member
מישהו מצא מרידה בירדן???

אתמול יצאנו לטיול לאורך הירדן ההררי...מצומת יהודיה לכיוון כרכום, ורצינו לחצות את הירדן כפי שמתואר באתר הרים בגשר אירי ליד כפר הנשיא אך אווי..איזו זרימה...

liorca

New member
לאחר ניסיון צליחה נוסף...

בעיה כשאין תימסחים שיכולים לעזור... החלטנו שאין ברירה...(אין ברירע!) וצריך להמשיך לכיוון הגשר בגדות ולהאריך את המסלול.... למרות הכל הירידה לכיוון בריכת המשושים מכיוון בית המכס(מסלול אדם שנהפך לירוק אחרי בירידה לבריכת המשושים) , שהינה טכנית בעיקרה כיפרה על הסיבוב ונהננו לאללא.. מסלול קשה ומומלץ למאותגרי כושר וכייף... (נ.ב. לאופניים ולרוכבים שלום!)

imeilik

New member
מזל שעדכנת ../images/Emo140.gif

הי ליאור תודה על העדכון, אני מתכוון לעשות את המסלול הנ"ל בעוד 3 שבועות, ונראה לי שאם זהו מצב המים עכשיו אז לא כדאי לבנות על צליחה מוצלחת ....

imeilik

New member
ואם כבר הזכרת - הירדן ההררי ../images/Emo101.gif

חשבתי לגוון את המסלול בקצת סינגול לאורך השביל ש"ס שחור שרץ לאורך הגדה המערבית של הירדן ההררי האם מישהו יכול לתת דוח "רכיבות" לפי מקטעים: מצד עטרת - גשר הנשיא גשר הנשיא - חרבת חמם חרבת חמם - גשר הדודות תודה

liorca

New member
השביל השחור באמת סינגל...

יש לו חלקים די מסוכנים בגלל השיפוע הצידי לכיוון הנחל.. אני לא בטוח שכדאי לרכב אותו.. אנא עדכן במידה והוא רכיב. (הייתי שם היום שוב, הפעם עם רכב על הס"ש האדום וניסיתי לראות שוב את המצב בשחור ואני עדיין לא סגור על עבירותו-ניתן לתצפת עליו מהאדום ואז להחליט. הוא מתחיל רחב באזור הדודות ונהיה צר בעיקר בקטע אחרי כפר הנשיא ואולי אף קודם)

yasigal

New member
רגע רגע, אז מה עם המרידה? נסחפה?

או שזה סתם בצחוק? טוב ומה שקרה לי ב"גשר הדודות", זה שזרקתי נעל (ריבוק) אחת לגדה השניה והצלחתי, זרקתי שנייה ולא הצלחתי - היא נסחפה עם הזרם..אז כמובן שלא היה לי מה לעשות עם הנעל היחידה שהיתה לי..אח.איזה כשרון. רק לי דברים כאלה יכולים לקרות..

למעלה