מישהו מצא קלסר ביום שלישי בערב?

מישהו מצא קלסר ביום שלישי בערב?

כנראה שכחתי את הקלסר שלי, של אמנות היכולת, באיזור של נקודת המפגש. האם מישהו מהתלמידים מצא אותו? (אולי מתלמידי הקונג-פו של שיעור הערב).
תודה!

מיכל!

זה העלה פה חיוך ששכחת את הקלסר שלך. כאילו, "וואו, איזה מדהים לך! איזה עבודה יפה עשית". אולי זה סתם תפיסה ואולי אני באמת רואה משהו. לא בטוחה.

כי אצלי זה התקשר למשהו שכל כך

לא אופייני בתוכי (לשכוח משהו ולא לקחת אותו). איני יודעת מתי היתה הפעם האחרונה ששכחתי משהו "שלי" במקום כלשהו.

TheGreatNut

New member
וואו, זה לא נשמע לי כמו מקריות...

אם יש בכלל כזה דבר. אני מציע לך להקדיש לזה קצת תחקיר רגשי ומחשבתי. אולי תגלי משהו מעניין.

חקרתי את זה, והנה מה שעלה:

אולי זה קשור למקום שהגעתי אליו בשיעור אמנות היכולת. בסוף השיעור הייתי כל כך מרוצה מעצמי, כל כך הרגשתי נוכחת, כל כך התלהבתי מהתחושה הרגשית החדשה שחוויתי. ו....לא שמתי לב שהקלסר שלי לא בתיק

Talia E

New member
אולי משהו שקשור בשחרור מדפוסים

קבועים, מתן אמון וכיו"ב

לא.

הוא הושאר שם. התלמידים האחרים חשבו שהוא של מישהו, מכיוון שהוא היה קרוב לנקודת המפגש. לחצי סהר. אני מקווה שהוא נמצא במזבלה או באיזה פח זבל, ושעובר אורח תמים לא לקח אותו והוא עכשיו קורא את כל מה שיש שם (וחס וחלילה גם עלול להפיץ באינטרנט תרגילים משם). רק מזה אני חוששת. כל החומר שלי מגובה על המחשב.

rafrider

New member
למה.....

למה את חושבת שמישהו יעשה דבר כזה....? ומה כבר יכול לקרואת עם הוא יעשה את זה...? אוהב רפי

הממממ

אני לא חושבת, אלא זה פשוט מין פחד כזה שיש בתוכי. שאיזה מישהו לקח את הקלסר, והוא קורא שם את כל התרגילים האישיים שיש לי עם עצמי. (מסכן, יש שם איזה 100 תרגילים מקורס סביבות בלימודי אמנות היכולת) ויש תרגילים של שפע כספי, תרגילי בריאות, תרגילי חלימה ועוד. אם הוא רק קורא...אז זה עוד סביר. אבל הפחד שהמידע יופץ. יש שם מידע שנכתב עבורי והוא יפורש באופן שגוי, מטעה ובעייתי עבור אחרים. אבל מה שהכי מאיים עלי זה שיש שם כמה תרגילים שקיבלתי, שהם חומר זהבי, שלא יצאו לאור בשום ספר, והם ממש תפישה חדשה של המציאות, ואם מישהו יפרסם אותם אז במקום שהם יצאו בספר כלשהו, הם יופצו לקהל הרחב ללא הכרה. טוב, ככל שאני כותבת על זה, זה נראה לי חסר היגיון לגמרי. אני אנסה להרפות מהקלסר ולתת אמון
רק תאר לך שאיזה הומלס לקח את הקלסר, והוא מגיע להארה בעזרתו
זה משהו שקצת מביא לי חיוך ושעשוע.

פשוט זה שלא בחרתי שזה יקרה.

והפחד שאולי יש שם משהו בקלסר שאיני זוכרת שיש שם. בקיצור, רגשות כאלו של פחד.

rafrider

New member
לפי דעתי.....

אני ראיתי איך ...עם מישהו יקרא את זה ....ובאמת יתן לזה מקום... זה מאוד יכול לעזור לו..... סביר להניח שאת הרוב הוא לא ידע מה לעשות ....אבל עם הוא ידע... אז בעצם עזרת למישהו ...משהי..... להתפתח..... ועם יפיצו את זה ....אז זה אומר שעזרת לעוד הרבה אנשים אחרים... ולגבי הפרשנות של אנשים לדבר....זה כבר לא אחריות שלך..... זה אחריות שלהם... אוהב רפי

rafrider

New member
אולי.....

הפחד מגיע ממקום של "שליטה" על דברים....תהליכים....? תאפשרי לדברים להיות...... אוהב רפי

rafrider

New member
לגבי...

"תאפשרי לדברים להיות......" כשקראתי את זה שוב זה הרגיש לי ,כאילו אני אומר לך .... שזה מה שאת צריכה לעשות....זאת לא הכוונה שלי... זה אך ורק הצעה של דרך אפשרית מיני רבות לבחור להתיחס לדברים... אני מאוד מעריך את העבודה שאת עושה....את מדהימה.... אני מאמין בכל בחירה שתבחרי בעצמך.... אוהב רפי

תודה רבה רפי!

וזה באמת קשר לשליטה (ובעיקר ספציפית לגבי חומרים שלא אני כתבתי, אלא שקיבלתי מאנשים אחרים. בלי שכתוב שמם על הדף כמובן).

למעלה