מישהו מצליח לראות

מישהו מצליח לראות

פרקים מלאים באתר http://www.southparkstudios.com ? בעבר היית רואה, אבל משום מה זה לא עובד לי היום. לא הפרק האחרון ולא פרקים ישנים. קליפים למינהם אני יכול לראות...

בערך באותו נושא

פרקים להורדה ישירה: האם זה כבר לא עברה על החוק? אם יוצרי הסדרה מפרסמים אותה לצפייה בחינם ברשת, אז נראה לי שלא מפריע להם שיתוף הקבצים... (אלא אם יש פה איזה רווח כלכלי שאני לא מבין אותו) אני צודק? אפשר אולי לברר את הנושא עם תפוז?

with or without

New member
הורדה ישירה

כן עברה על החוק... הסדרה לא שייכת ליוצרים, היא שייכת ל"קומדי סנטראל" ששייכים לויאקום שכידוע מאוד מאוד פנאטים על זכויות היוצרים שלהם... . כך שלמרות שמאט וטריי (היוצרים) בעצמם כל הזמן אומרים שאין להם בעיה שמורידים את פרקי סאות' פארק, זה עדיין לא חוקי. לגבי רווח כלכלי: כן יש רווח כלכלי. כמה שיותר רייטניג או יותר צפיות יש יותר מפרסמים וספונסרים מה שמכניס עשרות ואם לא מאות מיליונים בשנה... אז כן, עדיין יש רווח כלכלי בעניין. לגבי לברר עם תפוז: מה הם קשורים?

richter

New member
האיסור על פרסום לינקים להורדות לא בא ממני

ההוראות הן של תפוז, שכן אם מפרסמים במערכת הפורומים קישורים להורדות בלתי חוקיות זה חושף את האתר לתביעות. בכל אופן, אם הפרקים ניתנים לצפיה בחינם באתר הרשמי של הסדרה, מה הטעם בפרסום קישורים להורדה של פרקים?

with or without

New member
../images/Emo13.gifזה לא מה שאמרתי...

וגם לא מה שהוא אמר... הוא שאל לגבי הורדה ישירה אם חוקי או לא, הוא לא שאל לגבי לינקים. אז עניתי שלא, לא חוקי והסברתי למה. ולגבי השאלה שלו- "אפשר אולי לברר את הנושא עם תפוז?" אז עניתי: "מה הם קשורים?" . או במילים אחרות, נכון שאסור בתפוז לתת קישורים ללינקים או טיפים להורדה לא חוקית. אבל לא על זה היה הדיון, או השאלה שלו (או שזה היה השאלה שלו ולא הבנתי?
)

הכוונה היית

לפנות לתפוז עם המקרה הספציפי הזה לנוכח העובדה שאין ליוצרי התוכנית התנגדות שיורידו פרקים, ושהם יבררו איתם אם הם מאשרים או לא מאשרים להעלות/להחליף קבצים. משהו כזה.....

with or without

New member
כפי שציינתי

סאות' פארק לא שייך ליוצרים, אלא לקומדי סנטראל ששייך לויאקום.. קצת נאיבי לחשוב שהנהלת תפוז יבררו עם ענקית התקשורת ויאקום משהו בנוסח "אנשים בפורום במדינת ישראל מעוניינים לדעת האם אתם מאפשרים להם להוריד פרקים..." , זה פשוט לא יקרה. זה לא חוקי. נקודה.

with or without

New member
לדעתי

יש להם תקלות באתר, לי שבוע שעבר היה בעיה לראות קליפים ופרקים, השבוע דווקא זה הסתדר לי...

איתי בל

New member
גם אני לא הצלחתי אתמול

אז הלכתי לאתר אחר שאפשר גם לראות בו בצורה ישירה לא יודע אם הוא חוקי אבל

למעלה