בפעם האחרונה...
אני לא יודע מה גורם לך לחשוב שאני לא מבין למה אתה מתכוון,אבל לשם ההבהרה.. ההגדרה המילונית של נימוסים היא : manners 1. The socially correct way of acting; etiquette. 2. The prevailing customs, social conduct, and norms of a specific society ולמקרה שלא הבנת,הכוונה היא,שאתה חייב להתאים את עצמך לחוקי ההתנהגות של חברה מסוימת,במקרה הזה,הפורום שלנו. חוקי הפורום שלנו,ושל פורומים רבים אחרים,מבקשים,גם אם לא בפירוש שחברי הפורום יהיו מנומסים ונחמדים אחד לשני. אף אחד לא מחייב אותך להרגיש בדיוק מה שאתה אומר,אבל זאת כל הנקודה של להיות מנומס...להיות נחמד גם כשזה לא מה שאתה באמת חושב או מרגיש. אז שוב,אני חוזר שנית,ושלישית,ומקווה שלא יהיה צורך ברביעית... אף אחד לא מחייב אותך להיות מנומס,בשום מקום...לא בעולם האמיתי,ולא כאן בפורום. אבל אם אתה מצפה מאנשים שיתיחסו אליך יפה,בעולם,או בפורום,אתה מחוייב,כן,מחוייב להיות מנומס אליהם,וזה הכל. אנחנו כשאר יושבי הפורום (וכן,אני מדבר בתור שאר חברי הפורום) מבקשים את זה ממך. אין לי שום דבר אישי נגדך,ומעולם לא היה לי,אם התגובות שלי לשרשור הזה נראות לך כמתקפה אישית עליך,אני מצטער,כי לא זאת הכוונה. אני בסך הכל מנסה לשמור על הסדר בפורום הזה,ואולי ליצור פה איזה נורמה של התנהגות,לפני תחילת העונה החדשה,בעוד חודש וקצת.