מישהו משחק במשחק מחשב madden NFL 05

bigbigi

New member
מישהו משחק במשחק מחשב madden NFL 05

מישהו כאן משחק בmadden NFL FOOTBALL 2005? אם כן! תגידו לי איך משחקים תסבירו לי את חוקים וכו.... בקיצור תעשו לי אוברול על כל המשחק...

royassis

New member
Madden Football

תקרא את ה readme אם אתה לא יודע לשחק פוטבול אז פשוט תלמד כי אם אתה לא מבין במשחק אתה לא תדע מה לעשות.

Reshefgarcia

New member
ROY

אני בטוח שרצית לעזור... אבל יש דרכים יפות לענות...וזאת לא היתה אחת מהן... הבן אדם שאל שאלה לגיטימית וקיווה לקבל תשובה,אם אתה לא רוצה,או לא יכול לספק את התשובה,עדיף,למען השקט והשלווה של הפורום,שלא תגיב בצורה כזאת.

Reshefgarcia

New member
ועוד דבר נוסף...

אני רק רוצה להזכיר לך באיזה סבלנות חברי הפורום קיבלו אותך כשהגעת,והפצצת את הפורום בשאלות...

royassis

New member
על madden

רשמתי בערך עמוד שלם על ההסברים אבל האינטרנט הדפוק שלי התנתק אז לא יכולתי לשלוח את זה ...... ואני יודע שהפצצתי בשאלות. מצטער אם התשובה שלי לשאלה שלך הייתה יותר מדי קצרת רוח פשוט אין לא היה לי כוח אז כבר רשמתי משהו מקוצר.

royassis

New member
וכן ......

מצטער אם נשמעתי כמו אידיוט ודרך אגב גרסיה אם יש לך משהו תאמר לי אותו ישר ולעניין בסדר ...... זה ממש מעצבן אותי שאומרים לי דברים בעקיפין. והשלווה של הפורום .... אני תמיד אומר שצריך להוציא דברים במקום לשמור אותם בבטן אז סערה קצרה בפורום עדיפה מאיפוק לטווח ארוך.

Reshefgarcia

New member
ROY

כנראה שממש לא הבנתי למה התכוונתי... נתחיל מההתחלה... "אם יש לך משהו תאמר לי אותו ישר ולעניין בסדר ...... זה ממש מעצבן אותי שאומרים לי דברים בעקיפין." משהו ממה שאמרתי היה לא ישיר??? ביקשתי שאם אתה לא יכול לעזור אז אל תהיה קצר רוח עם אנשים,במיוחד חדשים. ודבר שני... אני ממש לא מסכים עם מה שאמרת לגבי "סערה קצרה בפורום". כי דברים כאלו,שמתחילים בתור קוצר רוח של אדם אחד,עלולים להסתיים בויכוחים רועמים מאוד,ואף אחד לא רוצה בזה. אז בבקשה,שוב,אם אתה לא יכול או לא רוצה לעזור,או אם אתה יכול לעזור אבל לא מסוגל לעשות זאת בנימוס,עדיף שלא תגיב,כיוון שאתה אף פעם לא יכול לדעת איך האדם השני יגיב,וזה פשוט חבל...

royassis

New member
אוקיי

בסדר ..... אבל הית יכול להיות קצת פחות "נחמד" במה שאמרת והתכוונת לקצת יותר מזה ולזה אני מתכוון בישיר. חוץ מזה אני לא מאמין בנימוסים, נימוסים לא צריכים להיות מתוך הרגל אלא מתוך כוונה טהורה כלומר שזה כבר לא נימוס אלא נחמדות בגלל שככה האדם מרגיש.

Reshefgarcia

New member
מה??????

לא מאמין בנימוסים??? אז מה אתה עושה בחברה מתורבתת??? אנחנו חיים בחברה במחייבת אותנו להיות מנומסים בצורה זאת או אחרת כמעט כל הזמן. בדרך כלל,אם לא תהיה מנומס במקום מסויים,לא תוכל לחזור לשם אח"כ,בין אם מבחירה ובין אם מכורח הנסיבות. מה שלמעשה אמרת זה שאתה לא מאמין שצריך להיות מנומס אם לא באמת מתכוונים לזה,ואני אומר לך רוי...שאם אתה לא מתכוון להיות מנומס לאנשים שהם לא מכרים או חברים שלך,אז אין לך מה לחפש מחוץ לבית. עדיף להיות מנומס,כל הזמן,ולספוג עלבונות מדי פעם מאנשים שמזלזלים בנימוסים ובנחמדות שלך מאשר להיות סלקטיבי באנשים שאתה נחמד ומנומס אליהם. כנאמר... WHAT GOES AROUND COMES AROUND ואם אתה תהיה נחמד ל"חלק" מהאנשים "חלק" מהזמן,זה לא יגמר טוב לאף אחד...כולל אותך...

royassis

New member
גרסיה

תשמע אתה מנומס אל אנשים שאתה לא מכיר בגלל שאתה לא רוצה לפגוע בהם, אם משהו מעצבן אותך או פוגע בך ואתה רוצה לומר לו משהו אז עדיף להוציא את זה ולעשות איזשהם יחסים אנושיים עם אותו בן אדם במקום לשמור את הדברים בבטן. וגם הגרמנים היו עם מאוד תרבותי כמו הרומאים וגם הם רצחו מיליוני אנשים וגם הרומאים היו צמאי דם, והספרטנים היו חסרי נשמה. אנשים נחמדים אל אנשים כי הם לא רוצים לפגוע בהם. נימוסים זה בולשיט כול עוד זה לא מגיע לרמה של פגיעה זה בסדר. נימוסים לא שווים כלום אם אתה לא מרגיש שאתה באמת רוצה להיות נחמד לאדם הזה, כי אם אתה לא רוצה להיות נחמד אתה מזייף את הרגשות שלך. ומה שאתה מציג מבחוץ כבר לא משנה כלום. ואני לא פוגע ברוב האנשים וזה שהייתי עצבני עכשיו ושקצתת חיפפתי במה שאמרתי בקשר ל madden זה קורה. אבל זה הרגשות האמיתיים שלי ואני הולך להוציא אותם, ואם יש בן אדם שהוא כל הזמן ככה ולא אכפת לו מאיך אנשים מרגישים אז אני לא רוצה קשר איתו ואם אותו בן אדם מנומס מבחוץ אבל עדיין לא אכפת לו מבפנים אני עדיין לא רוצה שום קשר איתו. ושמשהו אומר משהו שגורם לך לחשוב שהוא קצת מטומטם ואתה לא אומר לו זה לא נימוסים זה פשוט מאוד כמו שאתה לא הולך לומר למשהו שהוא מכוער או שהשיער שלו לא יפה או משהו כזה, כי הרגשות שלו ומי שהוא כבן אדם יותר חשובים מזה. וקוראים לי רועי ! ראיתי אותך ששיחקנו פוטבול פעם אחת

Reshefgarcia

New member
בפעם האחרונה...

אני לא יודע מה גורם לך לחשוב שאני לא מבין למה אתה מתכוון,אבל לשם ההבהרה.. ההגדרה המילונית של נימוסים היא : manners 1. The socially correct way of acting; etiquette. 2. The prevailing customs, social conduct, and norms of a specific society ולמקרה שלא הבנת,הכוונה היא,שאתה חייב להתאים את עצמך לחוקי ההתנהגות של חברה מסוימת,במקרה הזה,הפורום שלנו. חוקי הפורום שלנו,ושל פורומים רבים אחרים,מבקשים,גם אם לא בפירוש שחברי הפורום יהיו מנומסים ונחמדים אחד לשני. אף אחד לא מחייב אותך להרגיש בדיוק מה שאתה אומר,אבל זאת כל הנקודה של להיות מנומס...להיות נחמד גם כשזה לא מה שאתה באמת חושב או מרגיש. אז שוב,אני חוזר שנית,ושלישית,ומקווה שלא יהיה צורך ברביעית... אף אחד לא מחייב אותך להיות מנומס,בשום מקום...לא בעולם האמיתי,ולא כאן בפורום. אבל אם אתה מצפה מאנשים שיתיחסו אליך יפה,בעולם,או בפורום,אתה מחוייב,כן,מחוייב להיות מנומס אליהם,וזה הכל. אנחנו כשאר יושבי הפורום (וכן,אני מדבר בתור שאר חברי הפורום) מבקשים את זה ממך. אין לי שום דבר אישי נגדך,ומעולם לא היה לי,אם התגובות שלי לשרשור הזה נראות לך כמתקפה אישית עליך,אני מצטער,כי לא זאת הכוונה. אני בסך הכל מנסה לשמור על הסדר בפורום הזה,ואולי ליצור פה איזה נורמה של התנהגות,לפני תחילת העונה החדשה,בעוד חודש וקצת.

Yo-man

New member
בוקר טוב לכולם - הכרעה בדיון:

קראתי את השרשור האמוציונלי ותרשו לי לסכם ולהביע את דעתי. קודם כל לנושא שהתחיל את השרשור -רועי, אני מכיר טוב מאוד את ההרגשה שאתה משקיע את הלב שלך בהודעה, כותב עמוד שלם ואז כשאתה שולח הפורום בולע את ההודעה ואתה מגיע לדף הבית של תפוז ולא לפורום. זה מתסכל לאללה, אבל זה חלק מהחיים וזו לא אשמתו של מי ששאל את השאלה, זה בטוח. מה שיוצא הוא שאת התסכול שלך אתה מוציא על מישהו חדש בפורום. עכשיו תחשוב על אותו מישהו שקנה את המשחק לפני שנה, ניסה לשחק, לא ממש הולך לו ופתאום הוא שומע שיש פורום פוטבול אמריקאי. הוא נכנס כולו התרגשות, מנסח שאלה ומחכה לראות מה האוהדים השרופים של המשחק יספרו לו, ומה הוא רואה ? "קרא את ה-readme". כמו שאני רואה את זה אתה יכול פשוט לא לענות, ויש סיכוי סביר שמישהו אחר ירים את הכפפה, או לענות משהו כמו "כתבתי מלא וזה נמחק לי, אבל אם לא תקבל תשובה מאף אחד תמיד אפשר לקרוא את ההוראות של המשחק ולנסות להתקדם איתן". וזה מביא אותנו לדיון על נימוס. אם לדעתך הנימוס היא תופעה שהיא overrated - אתה לא חייב להתנהג בנימוס. אבל כמו שלא תבוא אלי הביתה ותעליב את אשתי (זה באמת יכול להיות הדבר האחרון שתעשה בחיים שלך, במאמר מוסגר
) ככה אני מצפה שבפורום, גם אם זה נוגד את הגישה הנטורליסטית שלך לחיים, לא תעליב חברים רק בגלל שאתה לא רוצה להשתתף במנהגי החברה ולפעמים לשמור אצלך בבטן דבר או שניים שיכולת לומר. ואני לא חושב שהדעה שסערות טובות לפורום נכונה. זו לא הדרך שלי. כשיהיו סערות הקשורות למשחקים ולמי אוהד איזו קבוצה - לכו לגרון מצידי. בשמחה. אבל כשזה קשור ליחסים בתוך הפורום, אני אעצור את הסערות האלה עוד לפני שיתחילו. אני מצטער אם התגובה שלי נראית חד-צדדית, אבל כנראה שרשף מכיר אותי ואת הפורום קצת יותר טוב מרועי ודעתו דומה לדעתי. אין בזה שום דבר אישי, רועי. טוב לי שאתה בפורום. אתה משקיע ועונה כשאתה יודע, וכמו שאמרנו אתמול במשחק - "תיתנו לו צ'אנס, הוא רץ מהלב" אתה גם שואל וגם עונה מהלב. בברכת בוקר טוב ו-עוד 22 יום לתחילת משחקי טרום העונה. זה 3 שבועות ויום. זה הכל. הללוייה

bigbigi

New member
תודה לעוזרים...

אבל רציתי לדעת לראות נגיד פוטבול בטלוויזיה זה מעניין אם יודעים את החוקים?

Yo-man

New member
זה בהחלט הפך את המשחק למענין יותר

בפעמים הראשונות אתה לא מבין חצי מהעבירות ששורקים (לקח לי שנתיים לקלות ש"איש לא חוקי במורד המגרש" אומר ששחקן מהליין עבר את קו תחילת המהלך לכיוון ההגנה, ושזה אסור לו. מה שיפה בשידורים הוא שהשדרנים לא מתעייפים, ובכל משחק מסבירים שוב ושוב את העבירות, את ההפסקות במשחק ואת כל מה שמעט חריג. עוד חודש מתחילים משחקי טרום העונה, ואז תוכל להתחיל ללמוד ממש את כל החוקים. כל מה שלא יהיה לך ברור תוכל לשאול אצלינו. פה יש כאלה שיודעים הכל

bigbigi

New member
איזה ערוץ??

איזה ערוץ זה ישודר?!!! ותוכל להסביר לי את התפקידים של כל אחד השחקנים הנמצאים במגרש? וכמה שחקנים יש במגרש.. ? וכמה זמן המשחק? ולמה קוראים לקווים האלה על המגרש "יארד"?

yBm555

New member
יש פה כמה לינקים שעזרו לי

ואולי יעזרו לך גם http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=154&id=276676 http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=154&id=276690 וגם היה פה מישהו שנתן לי לינק לאתר באנגלית שמסביר הכל שעזר לי מאוד אולי הוא יוכל לתת לך אותו גם...

bigbigi

New member
וואוי תודה גבר!!

ממש עזר לי להבין את המשחק קצת!!!!! אבל יש מלא סוגי עבירות!!! איזה שיט

Reshefgarcia

New member
bigi

אתה גם יכול להיכנס לספריית המאמרים של הפורום ולמצוא שם מספר מאמרים שיעזרו לך להבין את המשחק,השחקנים,והתפקידים. ולגבי כל מה שלא תבין... אנחנו כאן,וכל מה שאנחנו רוצים זה לעזור לאנשים להבין עד כמה פוטבול הוא ספורט מדהים...אני חושב שתגלה שרוב אנשי הפורום ישמחו מאוד לעזור לך בנושא.

למעלה