מישהו מתגייס ב-18.7.2001? H-)

היי ליאת (תוש)....

אני יכולה להזדהות איתך רק מבחינת התאריך ולא המקום גם אני מתגייסת בתאריך שציינת אבל אני לא מירושלים אני מחולון אז רק רציתי שתדעי שביום בו תעלי לאוטובוס ותלבשי מדים אנוכי יעשה זאת במלוא הגאווה והצפייה ... מקווה שגם את ! ה-מ-ו-ן בהצלחה נ.ב את יודעת לאן מיועדות פניך בשירות ?

לאן את עפה?

קודם כל תודה... ;-) וכן,גם אני אעלה לאוטובוס במלוא הגאווה ;-) הממממממממממ..... יכול להיות שאני אהיה לוחמת מג``ב.. או לוחמת בגבולות השלום... אבל אני מחכה עוד לתשובות. ואת?. :> אדיוססססססס..

טל עדתו

New member
לוחמת בט``ש בגבולות של שלום

אמיר!!! שנים לא שמעתי ממך... לוחמת בט``ש בגבולות של שלום - לוחמת בטחון שוטף בגבולות של שלום - לוחמת בנח``ל. כתבתי לליאתוש תשובה מורחבת על התפקיד, ההכשרה , וכל השאר (רק שם היתי בשם supergirl ). טל.

amir18

New member
הקשר שלנו זה כבר לא אותו דבר:(

הפסקת להתקשר אליי:( הפסקת לדבר איתי... הנישואים ממש מתפוררים:( מיד לגשת ליועצת הנישואים הקרובה:) סתתתם:) מה נשמע?! ותחזירי תשובה בדרך המקובלת...

avipe

New member
לא בדיוק לוחמת...

אלה ששומרים בגבולות של ירדן מצרים...לא ממש לחימה...אלא יותר משמר גבולות שכזה

jedi knight

New member
לא בדיוק אבישי

זה לא משמר גבולות שכזה בשביל פעילות משמר גבול נטו !!!!! יש את משמר הגבול (מג``ב) שהם מוכשרים לרמת רובאי 05 ולפעילות שיטור התפקיד של גבולות שלום זה בט``ש זאת תומרת כל השירות שלך לסוע הלוך וחזור על הגבול על גיפ ולדווח בקשר אם רואים משהו חריג ושלא ולמי שלא מבין כל כך בצבא שלא יחשוב שאם יראו משהו חריג אז הוא יטפל בזה כי אם יש משהו חריג שולחים בד``כ חי``ר או\ו שריון אז שומר נפשו ירחק מהתפקיד המכונה לחימה בגבולות שלום !!!

לאן אני ???

כנראה שכחתי לציין ....פשוט זה כבר ידוע ואני לא אוהבת לפרסם ...לא יודעת למה יש תחושה שמרוב שאתה אומר את זה לככ הרבה אנשים בסוף זה לא יצליח בגלל זה זה יושב בנתיים בשקט לפחות בסביבה של אלה שמכירים אותי ( חוץ מהמשפחה ) לסיכום אני מתגייסת ללוחמת מג``ב ....אני מקווה שאצליח להתגבר על הקושי כי אני בטוחה עד מאוד שיהיה קשה ....זה הפחד הכי גדול שלי כרגע ... והמצב הביטחוניי מוסיף לזה ... זה לפחות ההרגשה שלי כרגע ....הפחד להגיע אל נקודת ההתחלה . גם אני רציתי בהתלחה ללכת לביטחון שוטף הזה ... אך בשל אי אינפורמציה העדפתי לקחת משהו מוכר . אז כפי שאת סיימת ... אדיוססססס....

חחחחחחחחחחחח.......

דונט לפחד..[DONT כאילו כזה..] זה נראה לי סבבי כזה.. הלוואי שאני אקבל את התפקיד הזה. המממממממ........ שכחתי משהו... לא חשוב.. אדיוס. B-p

למעלה