מישהו מתגעגע ל''חלף עם הרוח''. אני יודעת שהיום אין ביקוש

ניצה 7

New member
מישהו מתגעגע ל''חלף עם הרוח''. אני יודעת שהיום אין ביקוש

לספרים. ובכל זאת - האם אפשר לקבוע ערך לארבעת הכרכים משנת 1954 עם כתמים קטנים של זיקנה . ויש גם ספר באנגלית משנת 1940 במצב פחות טוב וישו בו תמונות מרהיבות מהסרט. מצרפת תמונת.

אספן 3

New member
לגבי ארבעת הכרכים בעברית של "חלף עם הרוח"

אני מניח שמדובר בתרגום הראשון של הספר לעברית של חנה בן דוב שיצא בהוצאת מ. ניומן (אחר כך הוא תורגם שוב לעברית על ידי ג. אריוך ויצא בשני כרכים בהוצאת מ. מזרחי). ידוע לי שהספרים האלה נמכרו בסיפור חוזר בעשרים שקלים לכרך. אני מסופק אם מישהו יציע הרבה יותר, מה עוד שהעטיפות של הספרים לא נשמרו, דבר שמוריד מערכם. יחד עם זאת אולי למישהו מהקוראים הלא פעילים כאן, ויש לא מעט כאלה, הספרים האלה חשובים, אם מתוך אספנות ואם מתוך רצון להשוות בין תרגומים, והוא כבר ייזום פנייה אלייך.
לגבי הספר באנגלית עם התמונות מהסרט - זה כבר סיפור אחר, כי בו יכולים להתעניין גם אספני סרטים וכל הקשור אליהם. אם יש לך קשר עם מישהו שפעיל באיביי כדאי להציע את הספר שם.

ניצה 7

New member
תודה. אכן, זה התרגום של ח. בן דב בהוצאת מ.נומן. דווקא הספר

באנגלית אני רואה עכשיו שהכריכה הקדמית נתלשה מהספר בזמן העברתו ממקום למקום. אוותר על עיסקה. ומצאתי שבזמנו צרפתי מספר דפים מ''במחנה'' ובו מאמר 'ההרפתקאות המוזרות של הסרטת ''חלף עם הרוח'', שהפך לנודע בסרטי הוליבוד - הסרט שלא חלף עם הרוח'. מעניינות מודעות הפרסומת של בית ספר לריקודים סבוי , חייל העתיד והיבלות, ''אורים'' השעון השויצרי חיוני לחייל ולספורטאי, תן לגבר גולדסטאר, ''בר מצוה'' חיסכון לדירה לבן ולבת, ויש חותמת עגולה דאר רשמי משרד הבטחון הוצאה לאור.

אספן 3

New member
נחמד לראות מודעות פרסומת של פעם

ברוב המקרים מדובר על מקומות ומוצרים שכבר לא קיימים.

למעלה