מישהו מתכוון להגיע ל"אישה 2006" עוד

• פותח הנושא clyps
  • פורסם בתאריך

clyps

New member
מישהו מתכוון להגיע ל"אישה 2006" עוד

יומיים?

clyps

New member
אמממממ../images/Emo12.gif

אני לא בדיוק זוכרת... אני חושבת שזה באוניברסיטת ת"א.. אבל אל תסמכי על זה..

clyps

New member
יש מצב ליותר פרטים?

מחיר כרטיס.. שעה.. וכד'...

שלמונזה

New member
האממממ ../images/Emo168.gif

שבע זמרות, הופעה נדירה אחת, אישה 2006 נינט טייב, קורין אלאל, דנה ברגר, אפרת גוש, סיוון שביט, זהבה בן ו- MC קרולינה, בהופעה ב- 8 במרץ, באונ' תל-אביב אגודת הסטודנטים באוניברסיטת תל-אביב, חוגגת את יום האישה הבינלאומי, אשר חל ב-8 במרץ, באירועים שיציינו, נשים בעמדות מפתח, השפעה והובלה בעסקים, בפוליטיקה ובתרבות. האירוע המרכזי יתקיים ביום רביעי ה-8 במרץ, בשעה 20:30, באולם סמולרש באונ'. הופעה חד פעמית, של מוסיקאיות מן השורה הראשונה. 7 זמרות מובילות, על במה אחת, אישה 2006: נינט טייב, קורין אלאל, דנה ברגר, אפרת גוש, סיוון שביט, זהבה בן ו-MC קרולינה. עיבודים והפקה של מוסיקלית של קורין אלאל. במופע יהיו שירים בביצועים נדירים, ומובטחות הפתעות מוסיקליות. ההפקה נערכת על ידי: נכס והמון ווליום. בנוסף, בין 12:00 ל- 16:00, יתקיימו פאנלים נושאיים: פאנל עסקי, בו תשתתפנה נשות עסקים מובילות, ופאנל פוליטי בו תשתתפנה פוליטיקאית מכל רוחב הקשת הפוליטית בישראל. אירועים אלו יתקיימו באולם כס המשפט.

clyps

New member
מגניייייב!!!!!תודה!../images/Emo24.gif

רק חבל שנינט וזהבה בן יהיו שם
זה 90 שקל אם זכרוני אינו מטעה אותי... נו אז מישהו הולך??

clyps

New member
גם אני לא אבוא../images/Emo7.gif

אררר
עבודת חקר בביולוגיה!!! אוווווווווווף כל כך רציתי לראות את קורין!!!!! יופי באמת... לחכות עוד שבועיים

ashton20041

New member
דווקא נינט וזהבה נתנו את ההופעה

הכי טובה שם. מכל הזמרות. עד שהופיע קרולינה היה שקט. זהבה ונינט היו אחרונות, ואיך שזהבה נכנסה הקהל קיבל אותה בתשועות רבות מאד!!! ומאד אהב את זהבה . וזהבה היא העירה את הקהל מהתרדמת שלו עם להיטיה היפים. ולאחר מכן באה נינט שהייתה מקסימה להפליא. ונתנה הופעה מאד מוצלחת והקהל כל הזמן הריע לנינט!!! נינט וזהבה היו הכוכבות של הערב. וכמובן קורין המ-ד-ה-י-מ-ה!!!!!!!!! קורין היאה אישה מקסימה עם אישיות נפלאה. ואוהבת לפרגן!!!

סביר להניח..

שאם זהבה בן "המלכה" ונינט טייב (הסבירה) הרימו שם את הקהל,רובו של הקהל היו בנות 14 פרחות/פאקצות.צר לי עליהן.

clyps

New member
הממממ...

נתחיל מזה, שכן, בהחלט, קורין אישה מדהימה... ונמשיך עם זה, שאני לא יודעת איזה קהל היה שם, ואני למען האמת גם לא ממש מתעניינת בזה, אבל העיקר שהיה טוב.. אין לי הרבה נגד נינט, ונגד זהבה בן בכלל אין לי כלום.. אבל קורין תמיד תיהיה ראש הפירמידה שלי.. ככה שאם אני הייתי שם, הייתי נהנת בעיקר מקורין וMC קרולינה למשל...

shlook

New member
אלוהים

איזו הופעה!!! איזה באסה שלא הייתי... גם קורין, גם אפרת גוש, סיון שביט המדהימה וקרולינה!!! מישהו היה?

למעלה