מישהו מתענין בקומביין?

Yo-man

New member
מישהו מתענין בקומביין?

הליגה מפמפמת את האירוע הזה עם שעון קאונטדאון באתר, אבל ת'כלס - את מי זה מענין?
אז יהיה ליין-מן אחד שירוץ 40 יארד בפחות מ-5 שניות
ויהיה QB שעד עכשיו לא החשיבו אותו במוביל שיתפוס יום טוב...
האם כל האירוע הזה הוא ניסיון נואש של הליגה ליצור ענין בפוטבול חודש אחרי שהכל נגמר
או שיש משהו מהותי לשחקנים ולקבוצות במבחנים האלה?

philadelphia76

New member
זה קצת מעניין כי אין משהו אחר

בכל שנה הבאז עולה, למרות שכך גם הביקורות - הרי מדובר באוסף של מבחנים פיסיים ואחרים שנועדו לנסות לאבחן סיכויי הצלחה.
כמו בכל מבחן - אם יודעים מראש את מרבית המבדקים - יש מחנות אימונים מיוחדים לזה וכך התוצאות מושפעות.

effkef2

New member
אני לא מסכים יורם

אולי אותך זה לא מעניין. אבל את הקבוצות זה מאוד מעניין לא חסרים מקרים של שחקנים שעלו סיבוב או ירדו סיבוב בחירה אך ורק בגלל ההופעה בקומביין.. זה אמנם לא באמת מעניין את הצופים (אותי אישית כן) אבל את הקבוצות כן.. לא סתם יש מאמנים מכל רחבי הליגה שמגיעים לאנידי...

avishaiam

New member
לחלק מהתפקידים כן,אבל

זה בודק כח וחלקית גם אתלטיות,
אבל זה לא בודק אינטיליגנציית משחק, כח רצון, "חתוליות" (יכולת להגיע לכדורים כמו פיצג'רלד ופולאמלו) ועוד.
לדוג' בריידי היה עגלה זקנה בקומביין, ילד שחיף גבוה שרק העקשנות של הפטס וההבנה שלהם שהמבחן הזה לא מלמד הרבה, בטח על QB, הביאה אותו לאן שהביאה.
גם אם תגידו שלשאר הפרמטרים יש סקאוט, זה לא מספיק, גם כי השחקן תלוי במליון גורמים, וגם כי לך תשווה NFL למכללה (מישהו אמר טיבו?).

מה שכן, נחמד לקבל עוד טיפה פוטבול, גם אם זה דרעק...

Yo-man

New member
אני רק שאלתי שאלה, לא הבעתי עמדה

עכשיו אני יכול להגיד בפה מלא ובלב שלם שזה ממש לא מענין אותי אישית

בעיקר כי היכולות האלה, גם אם הן משפיעות על קבוצות להעדיף ליין מן אחד על פני השני, זה אף פעם לא משפיע על הכוכבים הגדולים שבאים מהמכללות. זה יכול לשפר סיכויים של רסיבר שיבחר בסיבוב השלישי במקום בחמישי, אם הוא ממש מוצלח, או להיפך אם הוא נכשל ביום הזה, אבל לי, כצופה ואוהד, אין הרבה ענין במידע או בשינויים האלה. רסיברים שאני לא מכיר (כי אני לא עוקב ממש אחרי ליגת המכללות, מן הסתם) לא גורמים לי לתחושה של צער או שמחה אם הם משפרים או מריעים את מעמדם לקראת הדראפט...

והמבחנים עצמם בטח לא מספיק פוטוגנים שיגרמו לי לרצות לראות אותם בשירוד ישיר.
אבל אני מתגעגע ל-Around the Horn. אני אוהב לשמוע אותם מזלזלים באירוע הזה

DS9

New member
נהיה יותר מדויקים לגבי חוסר העניין

רציתי לכתוב על כמה זה לא מעניין כאשר יש את אולימפידת החורף במקביל (בעיקר הוקי גברים ונשים), אבל עבור צפון אמריקה שעות השידור לא רלוונטיות.
אבל, באופן כללי, כרגע מתנהלת העונה הסדירה של הNHL ו NBA ועוד רגע חוזר הבייסבול*,
אז איך אפשר למכור לאנשים מבחנים של שחקני מכללות, שחלקם אפילו לא יגיע למחנות אימונים?

*אני יודע שיש אנשים שיטענו שעדיף להסתכל על צבע מתייבש מאשר על משחק בייסבול..

DEJ

New member
אתה מגזים לגמרי

לא עדיף. אותו הדבר כמו להסתכל על צבע מתייבש.

למעלה