מישהו מתפוז כל הזמן שולח לי מידע

חני2222

New member
בנתיים הדבר לא מתקיים כרגע

לא יודעת מה יהיה בעתיד ...
אבל ....
המצב כרגע שכן הרפואה המשלימה עובדת ומתחזקת.
יודעת זאת מהסביבה הקרובה שלי
מכמה חברות שמתעסקות בכך
ודווקא מספרים לי
שיש התחזקות בנושא זה ולא ההפך כבעבר .
יש להם יותר ביקוש מבעבר
יותר עבודה
אנשים מודעים יותר
המון קורסים בנושא זה
בקיצר יש התפתחות לטובה בנושא הרפואה המשלימה .
ולא ההפך .
מכירת ויטמינים ומינרלים בנתיים המצב טוב מאוד .
לא קייים בכללל איסור בנושא זה לפי מה שאני יודעת ...
יתכן והמצב יקצין אבל אחרי הירידה עם תהיה
תהיה עליה ..
הכל בידיי המתבונן ......

זה כמובן קשור לקודקס אילומינטריוס

http://www.emetaheret.org.il/2010/02/14/חוק-בטיחות-תוספי-המזון-2010-מתקרבים-ליישו/
הם יגידו שתוספי מזון וויטמינים לא בטיחותיים ואז לא ירשו לציבור לרכוש אותם גם לא מהאינטרנט

לא היה לי כוח לחפש כתבות באנגלית אז רק אצטט קטע ממה שמצאתיhttp://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_depopu36.htm

Codex Guidelines for Vitamin and Mineral Food Supplements

The Guidelines for Vitamin and Mineral Food Supplements were adopted by the Codex Alimentarius Commission as a new global standard at its meeting in Rome, Italy, in July 2005.

The Guidelines for Vitamin and Mineral Food Supplements were adopted by the Codex Alimentarius Commission as a new global standard at its meeting in Rome, Italy, in July 2005. Drafted using the European Union's restrictive Food Supplements Directive as a blueprint, the Guidelines mandate the setting of restrictive upper limits on the dosages of vitamins and minerals, and the prohibiting of claims that vitamin and mineral supplements are suitable for use in the prevention, alleviation, treatment or cure of disease.

As a result, and bearing in mind the growing mountain of evidence demonstrating the impressive health improvements that can be achieved via the use of nutritional supplements, it can be seen that far from protecting the health of consumers, the global enforcement of these guidelines would ensure that the sale of curative, preventative, and therapeutic health products remains the exclusive province of the pharmaceutical industry.

תרגום חופשי לשורות העליונות : ההנחיות לאספקת הויטמינים המינרלים ואוכל אומצו על ידי ועדת הקודקס אילומינטריוס כסטנדרט גלובאלי חדש בפגישתם ברומא איטליה ביולי 2005.גוייס לשימוש כתכנית להגבלות האיחוד האירופי על תוספי אוכל. ההנחיות מגבילות את הגבול העליון של מינון ויטמינים ומינרלים ואוסרים על הטענות שתוספי ויטמינים ומינרלים מתאימים לשימוש כמניעה והקלה בטיפול ומרפא למחלות....
(זה אומר הכל חני).

רותי 11

New member
כפי שחני אמרה הכל בעיניי המתבונן

יש שינויים גדולים בעולם שלנו לטובה ולא לטובה
אבל הטוב מתחיל להעלות נכון שהשלילי גם מנסה
אבל אם המיקוד שלי הוא בחיובי אב מן הסתם
אני אראה את החיובי וההפך.
לכן לא סתם אומרים תחשוב חיובי יהיה חיובי

מה שיהיה יהיה

מקסימום אנשים יבכו ויבינו שאני צודקת
או שאנשים יתעשתו ויתחילו להציל את עצמם.