מישהו נוסע להופעה הגדולה... בהולנד בנובמבר? אני יודע שאני נוסע.
מ מגרש השוודים New member 14/3/07 #2 אעאעאע אני רוצה גם!##!@% טוב יש לי עוד קצת זמן לבכות על זה לאמא ואבא חח
I Ice Queen 7 New member 14/3/07 #3 O_______O O________O O____________________O O____________________________O סליחה דמיינתי שאני בהופעה שלהם ;[ כבר די הייתי אמורה להיות בהופעה שלהם בפסח אבל ההורים שלי רשעים >< כמה חודשים הם מסכימים ואז פתאום "עם ציונים כאלה נראה לך שניתן לך לנסוע?$#^@" X_X
O_______O O________O O____________________O O____________________________O סליחה דמיינתי שאני בהופעה שלהם ;[ כבר די הייתי אמורה להיות בהופעה שלהם בפסח אבל ההורים שלי רשעים >< כמה חודשים הם מסכימים ואז פתאום "עם ציונים כאלה נראה לך שניתן לך לנסוע?$#^@" X_X
I Ice Queen 7 New member 15/3/07 #16 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אפשר גם לבוא במזוודה? ;[
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אפשר גם לבוא במזוודה? ;[
L Liquid Dreams New member 15/3/07 #15 אעבוד*../images/Emo3.gif זכור, ידידי, גוף ראשון עתיד- תחילית א' תמידD: ~מפגרת~
M mika1236 New member 20/3/07 #20 אוףףף אני הייתי צריכה לסוע להופעה שלהם בברלין אבל זה לא הסתדר בתאריכים... אז לא...