מישהו ניסה את האוזניות של סוני...

JustThomas

New member
חמודות, לא משהו מדהים.

עלו לי 10 דולר. לא מאוד שונות מהאוזניות שמקבלים עם רוב הנגנים האיכותיים.

אני מחפש אוזניות בסגנון הזה

אבל טובות... אני לא אוהב אוזניות EARBUDS הם לא נוחות ונופלות תמיד. (הם כואבות גם) אז אני מחפש צשהו בסגנון של אלא הנ"ל. או את הסוני האלא למישהו יש רעיונות? בעיקרון אני רוצה לקנות אותם אותם בארה"ב. או אם ההפרש מחיר שלהם לא כזה גדול אין לי בעיה לקנות בארץ.

orimaor

New member
הקישור שנתת לא נפתח

לפי מה שהבנתי יש לך זן מיקרו גם לאחי יש את הזן והוא שומע איתו בMDR-EX81LP אני הקשבתי לזה וזה נשמע פשוט חלום כדאי לך אני חושב שהם עולות 30 דולר(בארה"ב) פחות או יותר

קישור שעובד

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?ProductSKU=MDRJ20%2fWHITE&Dept=audio&CategoryName=pa_Headphones_hear יש לך לינק לאוזניות של סוני? לMDR-EX81LP

מצאתי את הMDR

אבל הן יקרות מדיי... במחיר שלהן אני יכול לקנות מערכת סראונד 4.1 של קראיטיב אינספייר (=

TheRealDeal

New member
...

30$ זה נקרא יקר בשבילך? אז חבל בכלל על הזמן... בשביל לקבל איכות, עדיף לשלם על אוזניות מחיר גבוה ממה שהתרגלת, מאשר לקנות מערכת סראונד זולה... שדרך אגב, אני נהנה מהאוזניות שלי (EX81) יותר ממה שאני נהנה מהמערכת סטריאו למחשב שלי (אלטק לנסינג MX5021). תחשוב על זה, ותחליט על מה אתה מעדיף להשקיע..

טעות שלי למרת שזה לא הגיוני

באמאזן הם עולות 30 דולר אבל באתר הרשמי של סוני הן עולות 50 דולר... 30 דולר אני מוכן להשקיע (=

TheRealDeal

New member
אני הזמנתי מיפן ב70$ כולל משלוח..

את הדגם עם החוט הקצר והמאריך(הארוך מדי).. הזמנתי משם מטעמי נוחות בלבד, אם הייתה לי אפשרות להביא מארה"ב הייתה קונה SHURE E2C, או ETYMOTIC ER-6I.. אבל אתה לא מוכן להוציא הרבה כסף אז תקנה את הסוני...

אני לא רוצה להשקיע יותר מ150 שקל

ולכן החלטתי ללכת על הסוני... למישהו יש הצעות אחרות? אגב THEREALDEAL מקבלים איתן שלושה EAR BUDS באיזה אתה משתמש? והאם הSMALL הוא מספיק SMALL?

TheRealDeal

New member
אני משתמש בבינוני

אם אתה דואג שזה לא יתאים לך לאוזניים, אז תפסיק לדאוג, 3 גדלים שונים לגמרי. אני בשביל לקבל מקסימום בידוד שמתי ספוג על ה"גזע" של הגומי, זה פחות נוח, אבל בגלל שהתעלות של האוזניים שלך אף פעם לא יהיו זהות, זה עוזר לך להשיג בידוד טוב גם אם אתה לא מצליח להשיג התאמה מדוייקת לאוזן..

לי יש את האוזניות האלה

אגב, המחיר האמיתי שלהן ברוב החנויות הוא בסביבות 70 ש"ח (30 ש"ח פחות מהמחירון). האיכות שלהן לא רעה בכלל יחסית למחיר, והמבנה שלהן גורם לכך שהן לא נופלות אף פעם. קצת לא נוח עם משקפיים/משקפי שמש, אבל לי אישית הן מאד נוחות. מצד שני, אם אתה אומר שאוזניות קטנות מכאיבות לך - גם אלה בטח יכאיבו לך.

אוזניות גדולות מכאיבות...

על איזה אתה מדבר? 70 שקל זה בטח הסוני הפשוטות (= אני כבר "בתהליכים" (מגייס כסף) לקנות את הדגם הטוב יותר ששכחתי איך קוראים לו אז אני קורא לו הנ"ל.

אני מדברת על אלה ששאלת עליהן.

הן של סוני, ובאתר כתוב שהן עולות 99 ש"ח (וזו הגזמה פראית). ואם שכחת איך קוראים לו אתה עלול לקנות את הדגם הלא נכון.

חחחח אל תדאג אני יודע מה לקנות ../images/Emo13.gif

םשוט אני לא זוכר תשם של בדגם בעל פה Stereo EarphonesMDR-EX81LP/W

למעלה