בערך חודש אחרי שראיתי את הסרט
והתחלתי ליישם, ראיתי את עצמי בתוך אולפן הקלטות עבר כחודש ואז אמרו לי פתאום שמבקשים באולפן אחד, טכנאית סאונד, נכנסתי לפאניקה כי הרגשתי שאני עדיין לא יודעת הכלולא ממש מוכנה לעבוד, ובטח שלא כ"כ מהר, אבל ידעתי שאני אמורה להיות שם. הגעתי אל האולפן, וביום הזה הכרתי זוג אנשים - בעל ואשה, שגם הם ראו את הסרטים וקראו ולמדו מהחיים שלהם ומיישמים את הכל ממש ברגע זה. הם בדיוק חיכו לאוחרים שהתעכבו ביום ויצא לגמרי במקרה שהם באים ביום שאני אמורה לבוא אליהם. הסתבר שהאורח שלהם הוא מדען שעובד על פיתוח פרוייקט חדש של הוצאת אנרגיה ממים. לכן כל מה שידעתי על ניסוי המים מאוד עשה עליו רושם וכך כולנו היינו בשוק שנפגשנו, ושהכל קרה דווקא כך שכולנו נבוא באותו היום. בנוסף לכך, אותו אדם, שנמצא בכל העניין הזה הרבה לפניי, סיפר לי על העניין שכמה אנשים בבת אחת, בלי להכיר או לדעת על קיומו אחד של השני, כרגע מפתחים פרוייקטים שמשלימים אחד את השני, ורק לאחרונה (אחרי 12 שנה ) הם היגיעו לתוצאות וגילו על קיומם של האחרים. הוא גם סיפר שהיית לו חברה גדולה ומצליחה, עד שהוא קיבל את החזון הזה ועזב הכל כדי לפתח את הפרוייקט שלו. בזמן שישבתי אצלהם אז, הרגשתי כאילו אני ממש אמורה להיות שם והזמן פשוט נעצר לי.