מישהו ניסה את הסדרה החדשה של תנובה?

r5566

New member
מישהו ניסה את הסדרה החדשה של תנובה?

סדרת הבשר הבקר הקפוא.
קניתי את הרצועות בשר להקפצה. עדיין לא ניסיתי. יש המלצות? אני חוששת שהבשר לא ייצא רך בבישול כזה קצר.
 

shron17

New member
אם זה לא בשר מיושן ,זה ייצא לך גומי ,,

במקרה זה, עדיף לך לבשל אותו , ולא להקפיץ אותו.
 

r5566

New member
איך יודעים?

הם כותבים על האריזה שזה מיוחד להקפצה ואפילו יש מתכון שם למוקפץ ומציעים להקפיץ ממש 2 דקות. למה לא מציינים שצריך לבשל
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אם זה נתח שמתאים לצלייה מהירה זה יצא יופי

אם זה נתח שמתאים לבישול קדרה שום יישון לא יעזור.
 

r5566

New member
מעדכנת -

אז היום הכנתי את הרצועות בשר האלה. טיגנתי אותן קלות. אח"כ הקפצתי עם הרבה ירקות ותיבול של סויה, צ'לי מתוק ושום. לבסוף הוספתי גם מעט אטריות.
יצא נחמד מאוד. הבשר מזכיר את האנטריקוט, הוא מגיע פרוס דק מאוד אולי בגלל זה יצא רך יחסית. אז כן מתאים להקפצה. ואגב על האריזה כתוב נתח מכסה הצלע 7 אם אתם מכירים. אני לא הכרתי ולרוב לא מכינה מוקפצים מבקר.
 
למעלה