but I don't let a niggling detail like that stop me לא מדויק, אני יודעת לבשל... אבל היו כמה קטסטרופות שלא יישכחו במהרה. כמו כשהרסתי פסטה עד כדי אי-אכילות.
קורה לכולם. גם אני שאני בשלן, קרה שניסית להכין נגיד איטריות אורז בפעם הראשונה ויצא נוזל סמיך ולבן שנראה כמו... אני לא אמשיך את הסיפור. אבל אני מכיר חת שהיה לה קטסטרופה עם חביתה א אני מתנחם.
שכל אחד יכין מתכון ויספר לחבר'ה (=אנחנו) איך ומה הלך ("...בתור התחלה, האוכל הלך!!!") ואם יש אפשרות גם להראות תמונות של יצירת המופת המהוללת. ובכן, מה דעתכם?
רק אם מישהו ייתן לי מתכון. נ.ב. אחותי מאוד התעצבנה שרשמתי את מה שהיא אמרה, והיא רוצה להגיד שזה היה בציניות ולא ברצינות (כאילו שמישהו חושב שזה היה ברצינות), אז הנה.