מישהו ניסה להכין אוכל

Athaclena

New member
מישהו ניסה להכין אוכל

לפי המתכונים בספר המתכונים של נני אוג? יש המלצות אולי? אני רק קראתי ועוד לא העזתי לעשות משהו. ואני לא אוהבת לבשל/לאפות...

l o r e

New member
אם הייתי יודע לבשל הייתי מזמין את..

כולכם לארוחה בסגנון פראטצ'ט. איזה מזל שאני לא יודע לבשל
בקיצור, יש לי את הספר אבל לא ניסיתי.

Athaclena

New member
גם אני לא יודעת לבשל

but I don't let a niggling detail like that stop me לא מדויק, אני יודעת לבשל... אבל היו כמה קטסטרופות שלא יישכחו במהרה. כמו כשהרסתי פסטה עד כדי אי-אכילות.

RainBird

New member
קורה לכולם. גם אני שאני בשלן, קרה שניסית להכין נגיד איטריות אורז בפעם הראשונה ויצא נוזל סמיך ולבן שנראה כמו... אני לא אמשיך את הסיפור. אבל אני מכיר חת שהיה לה קטסטרופה עם חביתה א אני מתנחם.

Athaclena

New member
קודם כל, זאת לא היתה הפעם הראשונה.

שנית כל, זה פסטה! אפילו בלי רוטב... נראה לי ששכחתי לשים את זה על האש איזה רבע שעה, זה באמת היה איום (יש לי עדים)

ויימס

New member
רעיון מזעזע (מקלידה ביד רועדת)

שכל אחד יכין מתכון ויספר לחבר'ה (=אנחנו) איך ומה הלך ("...בתור התחלה, האוכל הלך!!!") ואם יש אפשרות גם להראות תמונות של יצירת המופת המהוללת. ובכן, מה דעתכם?

Death of Rats

New member
חחחח.... דווקא מגניב...

יש לי את הספר. אני חושבת שאנ אנסה את "המתכון האהוב על הספרן"

Death of Rats

New member
הו...

יש דף שלם על הספרן ועל מה הוא יעשה אם יקראו לו "קוף", ואז בסוף, במצרכי המתכון כתוב "במילים אחרות: קח בננה".

l o r e

New member
גם את המתכון הזה הצלחתי להרוס

לקחתי תפוח במקום, וזה פשוט לא היה זה.

Athaclena

New member
אם אני אאזור מספיק אומץ כדי לנסות

אז אולי. אולי אני אגיד לכם רק אם זה יצא אכיל... למזלי תמונות אין ולא יהיו כי אין מצלמה דיגטלית או סורק. אבל זה רעיון מפחיד ומדאיג

ויימס

New member
נשלח בדואר...

האחות המגעילה שלי אמרה: "תעבירו מפה לפה במפגש פורום. תישמרו את זה עד אז."

Lord bigfoot

New member
אין לי את הספר אבל.

אני אוהב לבשל ובשמחה אנסה משהו משם, אם מישהו ישלח לי מתכון, או יפרסם פה.

ויימס

New member
גם לי אין את הספר, אז גם אני אנסה

רק אם מישהו ייתן לי מתכון. נ.ב. אחותי מאוד התעצבנה שרשמתי את מה שהיא אמרה, והיא רוצה להגיד שזה היה בציניות ולא ברצינות (כאילו שמישהו חושב שזה היה ברצינות), אז הנה.

למעלה