מישהו ניסה פה קורס שיווק

jandi

New member
מישהו ניסה פה קורס שיווק

של מט"י? האם יש פה מישהו שעשה את הקורס? אשמח אם תשלחו לי אם לא בפורום אז הודעה, תודה

לא ניתקלתי בבוגרי הקורס שם, בכל מקרה...

כדאי כאמור להשוות , לראות את התוכן, המרצים וכדומה.

jandi

New member
שאלה חשובה לגבי מבצעים

אני ממש גרוע בשיווק לצערי, ניסיתי בעבר לצאת במבצע כלשהו ולצערי זה גם לא עבד, אז מה שקרה ראיתי מישהו מהמתחרים שלי שיצא במבצע הרבה יותר טוב משלי וזכה כבר המון פעמים להצלחה, הוא ממש אלוף בשיווק,
השאלה שלי האם אני יכול לקחת את אותו "מבצע" שהוא הביא ולהשתמש בו ? נגיד הוא כותב : בהזמנת מוצר 1 תקבל מוצר 2 במתנה, הדרך שבה הוא כותב היא מאוד מסוגננת ומעולה, דבר שלי מאוד קשה לעשות,
למרות שהוא מוכר ואנשים שמקשורים אליי מקושרים גם אליו בחלקם חשבתי בכל זאת איכשהו להעזר באותו מבצע וגם לעשות דבר דומה , האם זה אפשרי? או נגד החוקים? האם זה יכול להזיק יותר מלהועיל? זה לא שלא יצאתי במבצעים אבל המבצע שלו פשוט עובד וגם הדרך שבה הוא מעביר את המסר עובדת. בקיצר, מה אתה ממליץ
תודה.

אענה לך באופן כללי, אם מדובר בשפה שיווקית...

פרסומית שכיחה ו/או לא בלעדית בטקסט /סלוכן אז לדעתי אין בעיה.
לדוגמא כפי שציינת מבצע 2 במחיר 1 וכדומה, לגטימי להשתמש בטקסט כזה למבצע.
השאלה יותר מורכבת ולא חד משמעית, אם מדובר בהעתקה של רעיון או טקסט, שפורסם, ככל שהניסוח והעיצוב שלך יהיה דומה, כל זה יתקרה להעתקה וכדומה.
כדאי לך בכל מקרה לשאוף להיתו מקורי , לחשוב מה הלקוח היה רוצה, ולנסות להתאים לו מוצר, נוסח שיווקי פרסומי בהתאם.

jandi

New member
לקוחות ממש מתלהבים מהמבצע הזה

ברור לי לגמרי שצריך לשנות איכשהו את הניסוח, הרעיון הוא לא הרעיון הכי מקורי כי סה"כ יש מבצעים ויש גם אחד פלוס אחד, הבעיה העיקרית לטעמי היא האיך (מנה שאומר הניסוח והעיצוב כפי שכתבת)
השאלה שלי היא איך אתה ממליץ במקרה ויש קושי לעשות דבר כזה בלי איש מקצוע, הרי קורסים יש בשפע לשיווק וגם לשיווק באינטרנט, אבל בתכלס בסופו של יום אתה צריך ליישם את הרעיונות הערטילאים שאתה מקבל
כמו לעשות מבצעים, בתכלס לצאת במבצע חודשי זה לא בעיה לומר לך, השאלה היא בסופו של דבר ה:איך" לצאת במבצע גם אם יסבירו לך את הכללים...זה דורש איזשהו כשרון כתיבה וקואופירייטינכ
השאלה שלי האם תאלץ לשכור יועץ שילווה אותך יד ביד בעיניין הזה ועד מתי בעצם הוא יחזיק לך את היד כדי שתפרוס כנפיים ותוכל לעשות את זה בעצמך . או שבאמת למי שיש תקציב יותר נמוך כדאי לקחת קורס איכשהו ולהתייעץ בו או לנסות עד שקולעים למטרה. תודה

למעלה