מישהו ניסה פעם ללכת לביטוח לאומי

פופי2009

New member
מישהו ניסה פעם ללכת לביטוח לאומי

כדי לזרז את הטיפול בבקשת הכרה בנכות?

כפי שכבר ספרתי פה אמורים לעשות את הבלתי אפשרי - לטוס עם בן ה 4 התזזיתי והאוטיסט...
מקווים להקל על עצמינו באמצעות הפטור מתורים.

ללא תעודת נכה לא נעיז אפילו לטוס אתו (זה באמת בלתי אפשרי לחכות אתו בתור).
שוקלת אם שווה ללכת לסניף בט"ל בעיר שלי כדי לבקש שיזרזו את התהליך על מנת שנוכל לרכוש כרטיס טיסה עבורו.

ניסיתי בלבקש לזרז דמי אבטלה

הדוד הנחמד הנהן בראש, אמר שהוא מבין (שעשו לי אבל במקום העבודה המפטר, הזיקו עד לרגע האחרון!!!) ורשם על טופס שהגשתי "מקרה דחוף, נא לשקול תשלום מקדמה" (או משהו בסגנון, לא זוכרת בדיוק)

אני הלכתי ובמקרה זה גם עזר לי....

הגשתי מסמכים והייתה ועדה לשיבוץ במעון יום שיקומי בתוך שבוע.
הלכתי לביטוח לאומי, ובמקרה "נפלתי" בזמן התור שלי על המנהלת של הפקידות.
הסברתי לה בהתחנפות שאני לא באה בטענות לבט"ל ושהם בסדר גמור, אני יודעת שהמסמכים נמצאים אצלהם רק עשרה ימים, אבל יש ועדה בשבוע הבא ורציתי לדעת האם ניתן לקדם את העניין.
היא הרימה טלפון למחלקה והאחראים אמרה לה שהיא תשים את התיק אצל הרופא הבוחן ביום שלמחרת ועד סוף השבוע תהיה החלטה.
קיבלתי את האישור תוך שבועיים - האחראים מחלקה צלצלה אליי באופן אישי שאבוא לקחת את האישור במקום לבזבז זמן בדואר.
אם הייתי נופלת על אחת הפקידות הרגילות ולא על מנהלת המחלקה, אני בטוחה שהתשובה שהייתי מקבלת זה "התיק בטיפול".
צריך מזל על מי ליפול. זה שהייתי מאד נחמדה ואמרתי לה כמה הם עובדים קשה והם בסדר גמור ואין לי אף טענה אליהם בטח לא הזיק ליחס החיובי שלה אליי......

מודיליה

New member
טיפים שעובדים עבורינו בטיסות

די בנאליים ובכל זאת:
  • עגלה לתנועה בשדה ולתורים;
  • אייפד/סמארטפון עם משחקים + סרטים/סרטונים מיוטיוב שהוא אוהב ושהורדתם מבעוד מועד;
  • להזמין טיסת לילה בהלוך ובחזור.
למותר לציין, שכל האמור רלוונטי לכלל הילדים בני ה-4, אבל במקרה של ילד תזזיתי שנמצא בסיטואציה מאד מציפה עבורו, זה יכול לעשות את ההבדל בין לטוס או להשאר.
אספר לך גם שאצלינו הטיסות תמיד היו טובות ורגועות יותר משצפינו.
בהצלחה בקבלת התעודה, אבל גם אם לא תקבלו אותה בזמן תוכלו להסביר את הסיטואציה בחברת התעופה ויתכן שהם עצמם יפטרו אתכם מן התורים (בחלק מן החברות לדוג', הורים עם תינוקות נקראים לעבור לראש התור) וגם אם לא, יתכן ושווה לכם לשקול בכל זאת לטוס, עם הכנה מוקדמת כנ"ל.

TikvaBonneh

New member
אני נידנדתי דרך האתר

למה את לא יכולה לקנות כרטיס? את חוששת שלא תקבלו את התעודה? אין מצב.

פופי2009

New member
בינתיים קבלתי השבוע רק אישור שהחומר הגיע אליהם

כך שזה יקח עד 70 יום לאישור ועוד חודש עד לקבלת התעודה...

למעלה