מישהו ניסה פעם

DanielT17

New member
מישהו ניסה פעם

לפתור את בעית הגמגום בעזרת היפנוזה?

shuky63

New member
אני ניסיתי לפני כ17שנה

הייתי אצל מומחה להיפנוזה בשם מוריס קלינהאוז.הוא מראש לא התלהב לטיפול כי ההצלחה לטיפול בהיפנוזה בגימגגום היא די נמוכה.למזלי הוא היה מספיק הוגן להציע לי לבוא לכמה פגישות עם העוזרת שלו כדי לבדוק את התגובה שלי להיפנוזה .זה חסך לי הרבה כסף כי בפגישות איתה התברר שאני בלתי ניתן להיפנוט.

אני לא ניסיתי אבל חשבתי על זה המון

תמיד אמרתי שמישהו צריך פשוט להיכנס לי למוח ולעשות שם סדר , אולי לא בשביל לפטור או למזער את הגמגום כמו לפטור ולמזער פחדים שלי שנובעים ממנו. אני מאמינה שאם אהיה מספיק חזקה מבחינה נפשית ואם יהיה לי מספיק ביטחון עצמי אז גם הגמגום יתמזער ויצטמק לו לבד כי שמתי לב שכשאני מרגישה טוב עם עצמי מול הסביבה אני כמעט ולא מגמגמת. אני שוב אומרת שלדעתי אין פיתרון לגמגום , כך נולדנו וכך נמות , אבל בהחלט יש פיתרון למצבים נפשיים שנגרמים ממנו.

DanielT17

New member
תודה גם לך מירב (=

אבל אני לא מסכים איתך כשאמרת שאין פיתרון לגמגום, יש אנשים שיצאו מזה, לא?

paraglider

New member
זה היה לפני כמה שנים

המטרה שלי היתה להתהפנט אבל הוא הסביר לי שמדובר בדימיון מודרך. הכוונה היא אותה הכוונה. אחרי הכל אני הוא זה ששולט בדברים שאני מוציא מהפה. אחרי 10 פגישות הגעתי למסקנה שאני יכול (כמו קודם) לשלוט בדיבור , בגמגום ומה שבינהם. לומר לכם שזה עזר לי ? אני חושב שלא. רק קבלתי את התודעה שאני אדון לעצמי ולראייה אני לא מגמגם מתי שאני לא רוצה לגמגם. עובדה !!! ישנם כיום אנשים שטוענים שהם יכולים לעזור למגמגים דרך היפנוזה. התהליך אינו זול אבל הם טוענים להצלחה (אני בספק) . . מי שרוצה טלפונים מוזמן לכתוב לי. בהצלחה !!!

למעלה