מישהו ניסה?

אמאשלבן

New member
מישהו ניסה?

נתקלתי ברשת וגם בסרט בטלויזיה בשבוע שעבר בשם ד"ר מייקל גולדברג. מישהו יודע פרטים על הטיפולים שהוא נותן.? אשמח לשמוע . מה אתם יודעים על פרוטוקול!DAN ? האם את כל שלל הבדיקות שקראתי שמציעים לעשות לילד PDD (מערכת חיסונים, בקטריות, חילוף חומרים, וכו) ניתן לעשות בארץ, ואיפה?

ננה f

New member
ד"ר גולדברג?

אמאשלבן שלום, לצערי אני לא זוכרת איך מוסיפים קישור , אז בפורום הזה רדי לדף 3 או 4 וראי תגובה של תלמה מ-6/6 ב-09.44 בקשר לד"ר גולדברג . אני מקווה שזה אותו אחד , ויש גם קובץ htm וכתובות אינטרנט נילוות ..

והנה שוב קישורים אל דר' גולדברג

שלום לך אמא של בן, דר' גולדברג עובד עם אלפי ילדים אוטיסטים מארה"ב וגם כמה מישראל. אני מכירה שתי משפחות שמטפלות דרכו כבר מספר שנים והילדים מתקדמים יפה. הוא מטפל בתרופות ממשיות תוך כדי שמבצעים די הרבה בדיקות דם ראשוניות וכן בדיקות למעקב. מאמרים בנושא הפרעות במע' החיסון של ילדים מהספקטרום וכם פרזנטציות מעולות מופיעות אצלו באתר ומאפשרות מידע רב. להבדיל מהפרוטוקול של DAN= Defeat Autism Now המתייחס בעיקר לטיפול תזונתי ותוספי מזון דר' גולדברג מאמין שיש צורך ממשי בתרופות וגם הורים רבים המשתתפים בפורום שלו מרגישים בהבדל . בעקבות ילד שהפך PDD לאחר חיסון הקים סנטור (שהוא סבו של הילד) ועדה בלתי תלויה של הסנט כדי לחקור את הנושא. העדות של דר' גולדברג בסנט האמריקאי גם קיימת באתר. יש גם הרבה טיפולים אחרים בנושא הפטריות לדוגמא שצומחות פעמים רבות במערכת העיכול אצל חלק מהילדים ויש טיפולים רבים נוספים אעלה חלק מהקישורים בהמשך . אין ספק שזהו כיוון שדורש בקרה רפואית ולא רק החלטה אישית. קיבלתי מספר שמות של רופאים ישראלים שלהם הידע הדרוש לבצע טיפולים דומים בארץ אך צריך ללחוץ עליהם כדי שזה יתבצע ורצוי גם לעשות זאת מטעם כמה משפחות ולא כבודדים. כדאי אולי לבדוק את הנושא יותר לעומק.

למעלה