מישהו ניצל את החופש?

V. Ghost

New member
מישהו ניצל את החופש?

אז כשהחופש מתקרב לקיצו מישהו הרגיש שהוא ניצל את החופש כמו שהוא רצה ? אני באופן אישי מרגיש שבזבזתי כמעט כל רגע ,גם שכמעט ולא ביליתי וגם שלא התחלתי ללמוד למבחנים המצטברים ביום שני הקרוב ------- בכל אופן החופש יחזור בשנה הבאה,כנראה-תלוי איפה המדינה תהיה בשנה הבאה ודבר אחר זה קורה בכל חופש ואולי בעצם אנחנו לא צריכים להתאכזב כשלא מספיקים שהרי אם לא היינו מציבים מטרות גדולות גם את המעט הזה לא היינו מצליחים להוציא-כמו שכדי לקבל סכום כסף מסוים כשתובעים מישהו צריך לתבוע פי כמה אבל את העיקרון הבנתם אז צ`או Visible Ghost ולכל אלה שנמאס מהרוח שלי מה דעתם על המשב רוח שיש עכשיו לפחות ברמת גן מה קורה אצלכם ?

goldy

New member
לי לא יהיה חופש בשנה הבאה

אני מתגייס... לאן? אני מקווה שליחידה 8200 של אמ``ן, אבל נראה.

נעל

New member
חצי מדינה רוצה

להגיע ליחידה הזו, בזכות הפירסומת הנפלאה של כל המיליונרים לעתיד שיוצאים משם. מה תנאי הקבלה? נעל, שלא מסתירה את התעניינותה ביחידה ;-)

goldy

New member
אני יודע שתנאי הקבלה הם:-()

להיות יוצא מגמת מחשבים בתיכון, למרות שישנה אפשרות להצטרף ``מבחוץ``. באופן כללי זהו, ויש מבחני קבלה כמובן (נדמה לי שיש מקבילה מסויימת ליחידה הזאת בחיל האויר)

OK אז ככה:

חברה שלי הייתה צריכה לבוא אבל בגלל המצב זה לא יצא. אז מחר היא באה. אמ...זהו...

winter

New member
בשנה הבאה...

בשנה הבאה אני לא ממש אהיה בחופש אני די ארוץ בג`בלאות. אבל את החופש ניצלתי. סיימתי קורס צלילה כוכב 2, שיחקתי סקווש, פול, וסתם מסיבות וחברים......... אבל בקשר למבחנים שביום שני.............................. :-/

Black Star

New member
לא, ממש ממש לא...

מה עשיתי? באמת שכלום. אני אמורה לגמור עבודה של יחידה שלמה לבגרות, ולא יותר מדי אכפת לי. עשיתי חלק מהשעורים, לפחות... אבל לא את כולם. בהחלט לא. מישהו יכול לעזור לי בטריגו?!?!? הלכתי לאיבוד. סידרתי אחרי לחץ פיזי מתון מצד אמא שלי את השולחן שלי. וואו, אירוע היסטורי :) ובעיקר לא יצאתי כמעט, חוץ מלקופ``ח, כי אמא שלי רצתה ש``אני אנוח עם הרגל שלי``. איזה כיף, יופי של חופש. אבל מה אני אגיד לכם, הצילום רנטגן היה משו משו. ביייייי :) יעל. Immerse your soul in love --

פלומפי

New member
אני סבלתי

מחוסר שעות שינה וזה מה שעשיתי פחות או יותר כל החופש למרות שיש מבחן במ``מ...וחבל שלא למדתי אליו... שנה הבאה שנת שירות או צבא יא מנייק!

י.קטן

New member
וואלה!, מבחנים!

ביולוגיה, אנגלית, עוד שלושה ימים, או או! וכאן, בראשון קררררר!

למעלה