מישהו נמצא און-לין?

fibOnAci

New member
מישהו נמצא און-לין?

זקוק למידע ועזרה בנוגע לביטוח רכב

fibOnAci

New member
../images/Emo5.gif

איזו חברה חוץ מפרוגרסיב (PROGRESSIVE)מבטחת נהגים שדיין לא הוציאו רשיון מקומי (אמריקאי)? ביום ו' גייקו (GEICO) הבטיחו לי שאין בעיה באם אציג הרשיון תוך 10 ימים, אבל להפתעתי בשיחה היום הם התכחשו לענין וטענו שרק עם הצגת הרשיון אוכל לבטח. ההבדל ביון השתיים הינו כ100%!!!!

טל ר

New member
זה שונה מאוד במדינות שונות

אני ממליץ שתכתוב באיזו מדינה אתה מקבץ נדבות, ואז אנשים ממדינה זו אולי יוכלו לעזור לך. טל.

שקוירין

New member
לא יפה טל

יש אנשים שעובדים באופן חוקי ועדיין לא הוציאו רישיון. ההתנשאות הזאת ממש לא במקום. ולגבי הביטוח- אני נתקלתי באותה בעיה לפני שבועיים. יש ל AIG חטיבה שמטפלת בתושבים זרים ומבטחת במחיר הגיוני הדרישה היחידה שלהם היא לוויזת עבודה בתוקף.

טל ר

New member
איזו התנשאות?

כתוב לו בכרטיס האישי (בו הסתכלתי כדי לראות אם הוא "הוא" או "היא"): מקצוע: מקבץ נדבות

fibOnAci

New member
../images/Emo8.gif מדובר על GA והפתרון היה

להתחיל לבטח עם PROGRESSIVE לרוץ לעשות רשיון ולעבור מהר לגייקו יש אמנם קנס אבל עדיין משתלם אם למישהו יש בכ"ז עצות ופתרונות אחרים אשמח לשמוע

fibOnAci

New member
רק לצורך הענין

המחיר באחת היה 1400$ בעוד שבשניה רק 700 !!! (ל-6 חודשים כמובן)

doronf65

New member
מנהל
למה לא פרוגרסיב?

שוב, זה שונה ממדינה למדינה, אבל עבורי בקליפורניה הם לא עשו בעיות. הביטוח עלה כ- 700$-800, (לא זוכר בדיוק)בסיסי ומקיף.

טל ר

New member
זה שונה *לחלוטין* בין מדינות

הי דורון, כשניסיתי ליישם במסצ'וסטס דברים שאמרו לי אנשים ממדינות אחרות, גיליתי שלאותן חברות הביטוח יש מדיניות שונה לגמרי במדינות שונות. הניסיון שלך מקליפורניה (ושלי ממסצ'וסטס) עשוי להיות לא רלוונטי לג'ורג'יה. טל.

למעלה