מישהו נמצא, היה או מתכוון להיות

king kazabubu

New member
מישהו נמצא, היה או מתכוון להיות

בעדלאידע של חולון??? אתם ידעתם שבחולון מתקיימת העדלאידע הכי גדולה בארץ כל שנה.. זה עניין של מסורת.... כבוד לא?? ראיתם את המתקן עם הינשולים? איזה מצחיק זה היה...

Katy Cat

New member
חיכיתי לראות מי יכתוב על המתקן של

הינשולים..

אני עבדתי שם....

זאת אומרת לפני שהתהלוכה התחילה.. אז, אם ראיתם חמודה עם שיער אדום/כתום פרוע ולא מסודר, לובשת חולצה ארוכה בצבע כחול כהה עם סמל של מוזיאון הילדים ותג שכתוב עליו: עדלאידע- דפנה מסתובבת ומחלקת קופוני הנחה בצבע לבן, תדעו שזאת הייתי אני...
את השאר ראיתי בטלויזיה, בערוץ 6...

alomm

New member
חחחחח

ראיתי אותך..... חחח היו כמה חנונים של מוזיאון הילד....:)

תראה,

חנונים או לא, היה כיייייייייף!!!!!! 50 מאבטחים (אם לא יותר..) ניסו להתחיל איתי... שיחה לדוגמא: "היי מותק, למה התחפשת?" "פיה סקסית" "אה וואלה? כן רואים למה... מתאים לך.."

The WizardMan

New member
אהם ... מתלהבת .. אהם ...

סתם , מקווה שלפחות יצא לך משהו מה"התחלות".

האמת, לא יצא כלום...

כי באסה, הם לא הקדישו לי יותר מידי תשומת לב... בכל זאת, מאבטחים של העדלאידע... אבל לא נורא עצם ההתחלה זה כבר משהו לא? (לא
.....)

The WizardMan

New member
סתם לידע הכללי

באמת 50 (!!) מאבטחים התחילו איתך ? זה המון לא ידעתי שיש 50 מאבטחים בכל הארץ

n a v n a v

New member
לא באמת 50....

הם היו בבטח רק חמישה...
(היא אוהבת להכפיל ולשלש...) ס-ת-ם אין להתייחס לנ"ל ברצינות פנדה- את יודעת שאני אוהבת אותך
אין כמוך....
עינב

עינב../images/Emo35.gif

בכלל לא סיפרתי לך אז- סתבי! וכן, 50 מאבטחים.... לא ידעת שיש כל כך הרבה? היו שם 3000(
) מאבטחים השנה...

n a v n a v

New member
זה שלא

סיפרת לי זה סיפור אחר... ותבדקי את ההודעה למטה... ואני עדיין לא מאמינה ....

קרקדילה

New member
היית בעדלאידע ? למה לא אמרת לי ?

הייתי באה עם בת דודה שלי ! לא היה לי מה לעשות אז הלכתי לבאולינג אחר הצהריים ורק ב 11 וחצי יצאתי אז היה לי הרבה מה לעשות עד אז !!!!!!

n a v n a v

New member
דפנה!

אני לא מאמינה עלייך
לא סיפרת לי
וד"א תודה על היחס החם באיי סי... אני אסגור איתך עיניינים מאוחר יותר...

n a v n a v

New member
כן....

גם איתך אני צריכה לסגור כמה עיניינים.... הבטחת שתגיב לי על ההודעה... (כמה עצוב... לבקש ממישהו לענות לי...
)

the hell man

New member
גם אני השתתפתי../images/Emo70.gif אתם בטח זיהתם....

אני הייתי הילד עם השיאר האדום על הרולר בליידס שהחזיק שלט של הנוער העובד והלומד........................ הייתי עם חולצה צהובה ועניבה כחולה

למעלה