מישהו נמצא ....???? הלו ?????

The seventh sin

New member
מישהו נמצא ....???? הלו ?????

אני מתחיל להתרגל לחיי הלילה בתל-אביב... הלילה עוד צעיר ....חברים ... עכשיו חזרתי מחתונה של חבר טוב שלי ... (שכחתי לגמרי שהוא מתחתן היום !! מה שהפורום הזה יכול לעשות לבן-אדם) בכל מצב אני שיכור לחלוטין ....טוטאל לוסט.... מת שתהיה לידי מישהי עכשיו ...התחילו איתי שתי בחורות בחתונה .. אבל לא היה לי ראש לאף בחורה ...ועכשיו שאני זקוק למישהי אין אף אחת ... פאצ´נגה .....איפה את ????? (שמעתי את ההודעה שלך רק עכשיו כי לא שמעתי את הצלצול מכל הרעש שהיה בחתונה.....) בקשר לסיפור ...נתתי אותה בפאנצ´ הא ?? אמרתי או לא אמרתי יותר חם מסרט פורנו ...... החטא השביעי ....(שמת למישהי ..)

AFRICA

New member
סימני חיים ...!

אני כאן , אם אתה עדיין נמצא באזור . הפורום הזה הוא חלק מחיי היום יום , לפחות אצלי והאנשים הקרובים אלי , אז אני לא מתפלא ששחכת את החתונה של החבר שלך , ושיהיה במזל . תזכור שפעם הבאה צריך לקטוף את הפרי מהעץ , כי לא תדע מתי היא עונת השלכת ... אז אני כאן בינתיים , לא מצליח להרדם . הראש כאן , המחשבות בניו יורק ...

pachanga

New member
מזכיר לי שיחת טלפון ../images/Emo23.gif

היתה לי שיחה מדהימה אתמול בלילה עם בחור מדהים!!!!!! שהתכוונתי להכנס למיטה אחרי סיגריה חיפשתי את המכנס הקצר, כי כשאני ישנה לבד אני בכוונה רוצה להרגיש לבד... שככה אני ידע שמשהו חסר לי וראיתי שאני לא מוצאת את המכנס.... אמרתי בליבי
"רגע למה אני צריכה מכנס?" כי הרגשתי בתוך המיטה לא לבד
*פאצ´נגה שמכורה לקול שלו כבר*

pachanga

New member
לא מגלה ולא מגלה....

מקסימום !!!!!!!! חיבוק
את יכולה לקבל ולקחת אבל סוד??? בטח זה סוד שנשמר אצל פאצ´נגה

למעלה