מישהו נמצא כאן עכשיו???

אוי אפי, את לא עונה....כנראה שיצאת

ועכשיו הבן שלי התעורר ואני חייבת ללכת אליו. אז לצערי לא הצלחתי לדבר איתך.

יעל, למה עצובה ?? ../images/Emo10.gif

לאחרונה ממש התחלתי להגביל את השעות באינטרנט, כי כבר התקרבתי לקו האדום. עכשו הצצתי לראות האם הכל בסדר, וראיתי את הדמעות. אל תדאגי יעלוש !!!!!!! רובנו אוספים כוח למחר!!
אני רואה שמאז שנפגשנו את תופסת ראש טוב...האם את מכירה מישהו/י שזורע ולא קוצר??? תעלי חיוך מחדש את סוף סוף על הדרך שתביא לך הרבה מהם...
שולחת לך פרח, ושתהיה לך שינה מתוקה, דליה.

כנראה שאת לא זורעת נכון....

מצטערת אבל למדתי שלפעמים בלי להרגיש אנחנו טועים בצורת המחשבה אנחנו בטוחים שאנחנו שומרים נכון ומסתבר שלא.... אין כזה דבר לשמור ולא לרדת (לא מדברת על תקופה של עצירה אחרי ירידה במשקל) את כנראה טועה במשהו.....

firte

New member
אני בכלל לא מדברת על המשקל

ותאמיני לי שבקטע הזה אני בסדר.

מה קורה לגוזל שלי????? ../images/Emo14.gif

אז אם זה לא קשור ל"דיאטה", אז אכתוב לך למסרים. דליה.

בוקר טוב

היה לי ערב מחורבן אתמול. רציתי לדבר עם מישהו ורק אפי הייתה אבל פתאום נעלמה לי ואז כבר הבן שלי הקטן התעורר והייתי צריכה ללכת אליו. וזהו. הלכתי אתמול בערב איזה עשרים וחמש דקות ודווקא כשכבר הייתי קרובה הביתה הרגשתי פתאום רע. לא יודעת למה. מין סחרחורת משונה וכל הרחוב התנדנד לי מול העיניים והרגשתי שהרגליים שלי רועדות פתאום. נעצרתי. נשמתי וניסיתי להתעשת אבל זה לא כל כך עבר ואז, כשאני צמודה לגדרות... המשכתי מקרטעת והגעתי הביתה. וזהו. לא יודעת למה זה קרה אבל נורא נלחצתי ונכנסתי בכזה בכי הביתה שבעלי לא ידע מה קרה. ועד שנרגעתי.... זהו. אז היה לי ערב רע ובעקבותיו לילה רע ועכשיו בוקר מחורבן... יום נעים לכולם, בכל זאת. יעל

שרון ש

New member
יעלי

בוקר אור. היה ערב רע, נכון..למרות שאני בטוחה שלהרגשה הרעה שהיתה לך אמש יש הסבר טבעי לחלוטין.. ( בטח המרצת את הדם יותר מדי פשוט) ובכל זאת.. הרימי ראשך! חייכי לעצמך. בשבילך. והחליטי שהיום יהיה שונה מהלילה. יקירה.. היה לילה מחורבן (סליחה) אז מה? בגלל זה בדיוק אחרי הלילה בא היום, משהו אחר, צבעים אחרים, אוירה אחרת. השאירי את הלילה מאחוריך וחייכי. יום נעים יקירה, ואמן ויהיה גם שקט.

firte

New member
יעל..../images/Emo24.gif

לא יודעת מה קרה אתמול. גם אני הייתי בדאון. חבל שפיספנו אחת את השנייה בצט. שתית אתמול? אולי הסחרחורת נבעה מזה? אולי לא אכלת מספיק<? מעט מידי סוכרים? אולי הכבדת על עצמך.<? לא להתייאש שלך אפי

אביטל +

New member
זה באמת לא תקין

אני מקווה שהיום את מרגישה יותר טוב. זה סימן פיזי מדאיג - האם הלכת בשעה שהיה חם מדי ? אולי לא שתית מספיק במהלך היום ? אולי לא אכלת מספיק ? חשוב לאכול מספיק פחמימות במשך היום ( אבל לא בטווח 2 שעות לפני), זה המקור לאנרגיה שלנו.

למעלה