מישהו נסע כאן למזרח עם ילדים?

aviron

New member
תגדירי מזרח

כיוון שתאילנד למשל זאת מדינת דיסנילנד אחת גדולה לילדים (פילים, קופים, שייט בנהרות, פארקים, ועוד...)

טלי12345

New member
אצמצם את האפשרויות

זה צריך להיות באוגוסט כך שנפאל יצאה מאפשרות... עוד לא החלטתי לאן כדאי לנסוע, אני מתלבטת אילו מקומות מתאימים בעונה זו ולילדים.

aviron

New member
בכל זאת - תאילנד !

ובאם תרצי פרטים נוספים: אנחנו כאן ע"מ לעזור... תאילנד מתאימה מאד מאד לילדים. אוגוסט חודש מתאים לטיולים בתאילנד - המונסון התאי, שלא כמו אחיו ההודי, אינו מפריע. נהפוך-הוא" הגשם צובע את תאילנד בירוק על כל גווניו, הנהרות מלאים במים ובכל סבבה. יש גם "טיולי משפחות" לתאילנד המבוצעים באוגוסט ע"י אחת מחברות התיירות המובילות לתאילנד - טיול שמשלב במסלולו את כל האלמנטים הכייפים לילדים. בגין איסור פרסום בפורום - אם תרצי אשלח לך פרטים במסר אישי.

שקדייה

New member
הודו עם ילדים

אמנם עוד אין לי ילדים, אבל פגשתי בהודו המון זוגות עם ילדים והם היו מאושרים (גם ההורים וגם הילדים). אוגוסט זו עונה שמתאימה לצפון הודו. מנאלי ודרמסאלה הם שני מקומות כיפיים מאוד עם המון המון אפשרויות טיול. החלום שלי זה להגיע לגואה עם ילדים. זה פשוט גן עדן בשבילם... אבל אוגוסט זה לא ממש העונה. לגבי תאילנד, לא ממליצה לקחת לשם ילדים, או מבוגרים...

למעלה