מישהו נפל/התרסק ביום ו' ה-13 לחודש?

מישהו נפל/התרסק ביום ו' ה-13 לחודש?

האם הסטטיסטיקה השתנתה או עסקים כרגיל? כל בישי המזל של יום שישי האחרון, איפה אתם... ואולי יום שישי ה-13 לחודש הוא דווקא מזליקו לרוכבים?

הלוואי והייתי מתרסק...

אתה מוזמן להכנס לסיפור שכבר רשמתי ביום שישי ה-13 ולהגיב כאן. כמו שאתה רואה.... הלוואי והייתי מתרסק
.

מוזר..

דווקא ע"פ הניסיון שלי ברגע שאומרים בזלזול "לא... אני לא יתרסק" דווקא אז, שניה אחרי זה, זוכים לביקור קרוב אצל אמא אדמה בסלון.
כנ"ל לגבי פאנצ'רים....
מרפי
- זוכר?

הנה תמונה של הנזק

תוצאות: אוזן שמחברת את הקליפר לבולם שבורה + דיסק עקום ושבור + הברגה שחוקה באוזן שנשארה על הבולם.

לאלכס שרכב אתנו היו 4 פנצ'רים

וחוץ מזה יוסי ודניאל התרסקו קלות + נזק לקסדה של דניאל. היו עוד כמה פנצ'רים אבל מי סופר. סה"כ שישי כמעט רגיל, קצת יותר פציעות ויותר פנצ'רים, כך שבאמת זו אמונה טפלה לחלוטין וחסרת שחר ואני זוכר אפילו מקרים הרבה יותר חמורים, למשל ה-13 בדצמבר 2002...

לי זה קרה דווקא ב שבת

ה 14 לחודש פעם ראשונה (ואני מקווה אחרונה ) בהיסטוריית התחרויות הקצרה שלי פנצ'ר - לקראת סיום ההקפה השניה והאחרונה בתחילת העליה הגדולה אני מרגיש את הגלגל האחורי זורק בסיבובים - לא מעיז להביט אחורה - רק דוחף קדימה - אלא מה - מרגיש את האופניים מתקדמים בקושי בלי חשק כזה . מחליט לדחוף קדימה ולא לעצור כל עוד לא מרגיש את הג'נט על הקרקע. פתאום מישהו מגיע מאחור ואומר " אחי יש לך פנצ'ר " אני : "בחיית אל תגיד "- וממשיך לדחוף.... וככה סיימתי את המירוץ עם גלגל שטוח בלחץ אויר נמוך וחיוך על הפנים : הסליים עשה את שלו....

למעלה