מישהו נפש פעם בקלאב הוטל אילת ?? איפה הוא בדיוק ממוקם ? וכמה בריכות יש בו ?
J jhhopkd1 New member 13/8/07 #1 מישהו נפש פעם בקלאב הוטל אילת ?? איפה הוא בדיוק ממוקם ? וכמה בריכות יש בו ?
J jhhopkd1 New member 13/8/07 #4 מה מוזר בשאלה הזאת ?ומה קשור יחצן ? אני כנראה מגיע לעבוד שם ואני לא מכיר את המלון אז חיפשתי קצת אינפורמציה .
מה מוזר בשאלה הזאת ?ומה קשור יחצן ? אני כנראה מגיע לעבוד שם ואני לא מכיר את המלון אז חיפשתי קצת אינפורמציה .
א אוגי האוגרת New member 14/8/07 #5 טרולית, את פסיכית. חסר לך זיין. מה, כל מי ששואל שאלה נהייה יחצן? בואי הנה את מטומטמת על כל הראש.
G G COP New member 14/8/07 #12 נו... זה היה חד פעמי... לילה סתמי שכזה שתיתי קצת יותר מדי כולנו עושים שטויות לפעמים...
G G COP New member 14/8/07 #15 בנות בנות.. אתן מתעסקות בתפל רק אותי זה משעשע שמשום מקום צצה לה משתמשת עם כינוי תמוה "אוגי האוגרת" ומתחילה לקלל בלי קשר לחיים?? חח וואלק תאמינו לי רק בפורם הזה קורים הדברים האלה
בנות בנות.. אתן מתעסקות בתפל רק אותי זה משעשע שמשום מקום צצה לה משתמשת עם כינוי תמוה "אוגי האוגרת" ומתחילה לקלל בלי קשר לחיים?? חח וואלק תאמינו לי רק בפורם הזה קורים הדברים האלה
J jhhopkd1 New member 15/8/07 #21 טרולית את לא יכולה להגיד לי את זה אני לא חבר וירטואלי שלך. את יודעת מי אני.