מישהו עבר או עובר נידוי חברתי בגלל

מישהו עבר או עובר נידוי חברתי בגלל

משהו שקשור למראהשלו?מישהו שמן/רזה וכל זה?אם כן אני ישמח לשמוע.

well duhhhhh...... ../images/Emo4.gif

גם אם זה בגלוי או לא, כל אחד עובר נידוי רק בגלל איך שהוא נראה או רק בגלל שחושבים עליו כך וכך....

מאוהבת!

New member
לי הייתה בעיה כזאת ופתרתי אותה

אין לי שום בעיה להגיד את זה! אני מודה שנה שעברה ירדו עליי כי הייתי שמנה..... ואז היה החופש הגדול, והחתונה של אחותי, ולקראת החתונה רציתי לרדת, ובחופש גם ירדתי.... ועכשיו אני נראת פי אלף יותר טוב משנה שעברה... ירדתי איזה 10 קילו..... ועכשיו סופסוף אני יכולה ללכת עם גופיות צמודות, וחולצות בטן וכאלה... פשוט זה הגיע למצב שזה היה בלתי נסבל ולא יכולתי לסבול יותר את זה! אז לקחתי את עצמי בידיים...

Lux

New member
אצלי קרה ההיפך..

הייתי נערה רזה מלכתחילה, ולכן כששנה שעברה צימצמתי (בקיצוניות) את הכמויות שאכלתי, רזיתי עוד יותר.. לא נידו אותי בגלל זה כמובן, ההיפך, דווקא נהניתי מהתגובות של אנשים שרזיתי, גם אם הם לא בהכרח היו חיוביות, אבל זה ממש לא הייה שווה את זה, והפסיק לי המחזור כבר המון זמן וזה ממש מסוכן.. עכשיו אני צריכה לעבוד קשה להחזיר אותו וחשפתי את הגוף שלי לסיכויים גבוהים יותר לכל מיני מחלות בעתיד.. בכלל זה סיבך לי את החיים והפך אותם לגיהנום, הייתי רבה כל הזמן עם אמא שלי שנה שעברה, וגררתי חברות שלי להדרדר כמוני.. אל תתנו לזה לקרות גם לכם, כי אם באמת אתם במצב שמנדים אותכם או משהו בגלל שאתם שמנים, אתם חייבים לרדת במשקל בזהירות, ואל תעשו דברים מטומטמים שתצטערו עליהם אח"כ!!

בעיות במשקל עשויות להראות על מצב

נפשי מסויים.בדידות או לחצים גורמים לבעיות אכילה.השמנה או הרזיה.

אבל אל תרזו או תשמינו כי זה מה שטוב

לסביבה שלכם!תעשואת זה כי זה בשבילכם.זה גורם לכם להרגיש טוב יותר.

לך lux

את מקסימה וחושבת נכון ושמחה שהגעת למקסנה נכונה, כי צריך לעשות הכל בזהירות, שום דבר לא שווה להרוס את החיים בגללו, הלוואי וכולם יחשבו כמוך... ענת

לך מאוהבת...

קודם כל חמודה זה אחלה שהחלטת לעשות משהו ועמדת בזה, עשית משהו בשביל עצמך, נכון שהח´ברה לחצה כי מה לעשות החב´רה שלנו קצת קשה אבל העיקר שאת מרוצה מהשינוי שעברת, ואוהבת את עצמך איך שאת.... שתמייד תעשי מה שטוב לך ותהיי שלמה עם ההחלטות שלך בהצלחה חמודה בכל ענת

נכון שהחברה לוחצת אבל יש משהו שלא

כולם מבינים.להיות שמן זה לא רק בגוף אלא בראש.ושינוי במחשבה חייב

אני רוצה להוסיף שאלה.יש כאן מישהי

או מישהו שיש להם סגנון אופי/לבוששבגללו הוא חש נידוי או צחוק?אני

liran b

New member
מממממ תראה......

אני שמן....אבל לא עובר נידוי חברתי.... ואם אתה עובר את זה.. אז הצעתי אליך תעשה מה שאני עשיתי דיאטה.. כן אני יודע שזה קשה.. אבל אני כבר שומר 4 חודשים..וירדתי 14 קילו......

גם אתה?

אני הורדתי 45 קילו וגם בי נשאר משהו מעבר זה בא בבטחון העצמי שלי ובחשש לחזור להיות שמן שוב זה כואב גם לך זה כזה?

../images/Emo70.gif אתה מדבר עם אחד כזה פה ../images/Emo70.gif

אני שקלתי לפני 2 שנים 120 קילו!!!!!!! ירדו עלי חזק רצח השפלה בשיא שלה! אבל הלכתי לחדר כושר עבדתי עם מר ישראל והורדתי 45 קילו זה אפשרי וכל זה ב14 חודש תשמע אל תהיה עצוב מזה תהיה חזק !!!!!!! אני מצרף לך תמונה של ששקלתי 95 קילו רק שתראה

למעלה