מישהו עוד נכנס לפה..?
Y YuvalSP New member 19/10/08 #2 בטח ../images/Emo203.gif אבל לא נראה לי שצריך לפתוח על זה הודעות חדשות..
N nonelseXfm New member 20/10/08 #3 אולי לא אולי באמת לא צריך לפתוח הודעות חדשות.. אבל פשוט רציתי לדעת.. או שיכולתי לנחש שאין שום חדש עד שהאלבום יצא..
אולי לא אולי באמת לא צריך לפתוח הודעות חדשות.. אבל פשוט רציתי לדעת.. או שיכולתי לנחש שאין שום חדש עד שהאלבום יצא..
D Duo Maxwell New member 22/10/08 #5 כן ד"א, הלהקה הופיעה ב- 12.10 בלוס אנג'לס לצורך צילומי הקליפ החדש. זאת הייתה מיני-הופעה שכזאת, והיא הייתה... בחינם. |קנאה| אני כבר מתארת לעצמי איך הולכים לטחון את הקליפ הזה ב- MTV MUSIC...
כן ד"א, הלהקה הופיעה ב- 12.10 בלוס אנג'לס לצורך צילומי הקליפ החדש. זאת הייתה מיני-הופעה שכזאת, והיא הייתה... בחינם. |קנאה| אני כבר מתארת לעצמי איך הולכים לטחון את הקליפ הזה ב- MTV MUSIC...
Y YuvalSP New member 22/10/08 #6 יאאאאאאאאא ../images/Emo12.gif ../images/Emo203.gif הם הופיעו בחינם! אעהאעהעא
T The Jonas Brothers New member 22/10/08 #7 אני נכנסת! |פסטרמה| עברתי מחשב ושכחתי אתכם אבל עכשיו הכנסתי למועדפים וזה מיקם לי אתכם במקום שאני מסתכלת הרבה, אז אולי אני אזכור להכנס
אני נכנסת! |פסטרמה| עברתי מחשב ושכחתי אתכם אבל עכשיו הכנסתי למועדפים וזה מיקם לי אתכם במקום שאני מסתכלת הרבה, אז אולי אני אזכור להכנס