מישהו עושה PhD במדעים? בהנדסה?

• פותח הנושא 1רב
  • פורסם בתאריך

1רב

New member
מישהו עושה PhD במדעים? בהנדסה?

אני מתחילה לבדוק אפשרויות. יש לי מסטר אמריקאי. התחום:Environmental Engineering Environmental Health, Environmental Risk assessment וכדומה. שאלות: האם מישהו לומד משהו דומה? איפה? מי מנחה? האם מצאתם מנחה עוד בארץ? מלגות? מהארץ? מצאו לכם דרך המנחה? כשעשיתי את המסטר פשוט נרשמתי ל-UCONN, באתי ותוך כמה ימים מצאתי קודם עבודה ואח"כ מחקר שמימן את שכר הלימוד והמחיה. אבל לדוקטורט (ועוד עם 2 בנות) נראה לי שצריך להתאמץ יותר. תודה

ronnieyuval

New member
הופה! זה חדש העניין הזה?

יפה לך חמודה! מקווה שיהיה המון בהצלחה! יש לי חברים שהבעל פה (פרינסטון) עושה עבודת פוסט במדעים, לא בדיוק זוכרת מה אבל משהו עם מדעי המוח/ביולוגיה מולקולרית/קשור לכימיה איכשהוא... ויש אמא בגן של יובל שעושה את הדוקטורט שלה עכשיו וכמעט מסיימת, גם בביולוגיה מולקולרית. ויש כמובן עוד המון... כולם הגיעו מוכנים מישראלל. אני לא יודעת אם יש פה מחלקה בתחום שלך, אבל אני יכולה לשאול את החברים שלי איך בדיוק זה נעשה ואם הם מוכנים שאני אתן לך את מס' הטלפון או האימייל.

1רב

New member
כן תשאלי!!!!

זה לא כל כך חדש..התלבטות של שנים שפטרתי ב"נראה לכם? שאני אזיע 5 שנים בשביל תואר?" אבל עכשיו מכל מיני סיבות (בעיקר רשימת קניות ארוכה לWALMART והבעיות הידועות עם הבוס) אני רואה בזה הזדמנות מצויינת.... תודה

ronnieyuval

New member
תיארתי לעצמי שנמאס לך מהטמבל...

אני אשאל, בטח. אני אחזור אלייך בנושא. ולגבי וולמארט - וואללה חבל שלא אמרת לי... בדיוק היום היינו שם! (עכשיו אני צריכה את הסמיילי מוציא הלשון של BSH)

למעלה