מישהו עישן פעם נרגילה עם קולה בכד?

מישהו עישן פעם נרגילה עם קולה בכד?

קראתי על האפשרות הזו באיזה אתר.. זה שמעשנים עם אלכוהול אני כבר יודע אבל בדר"כ מעשנים את זה עם אלכוהול לא מוגז ובתוספת מים.. אני ניסיתי למלא את הכד רק עם קולה ובראש של הנרגילה שמתי טבק אניס. בקיצור הייתי רוצה לדעת אם מישהו אחר ניסה את זה ומה הוא חשב על זה.. כתבו שזה אמור לגרום לך לצחוק יותר או משהו.. לדעתי קישקוש אני אמנם לא יכלתי להפסיק לצחוק כי ניסיתי את זה עם חבר שלי ובפתיחה של הנרגילה כמעט נחנקנו כל דקה כי בשאיפות הראשונות הגזים של הקולה ממש עולים לגרון.. והטבק בטעם אניס הוא די כבד.. לדעתי לפחות בהתחלה ממש לא היה אפשר לעשן את זה.. היה אפילו קשה לפתוח את הנרגילה אחרי זה מתרגלים.. לכמה דקות זה אפילו נחמד.. מרגישים את הטעם של הקולה ממש טוב.. אבל אחרי איזה 5 דקות או משהו כבר אי אפשר לעשן את זה.. תאמת לא הייתי ממליץ ממש לנסות..

lizard

New member
כן ניסיתי

היה נורא משעשע. או שהייתי במצב רוח טוב או שהקולה עשתה מה שהיא הייתה אמורה לעשות ולדמות גז צחוק. לא השתמשתי בטבק אניס אלא במשהו הרבה יותר קל וזורם.

smile2life

New member
רק מים!!!!

אבותינו הצדיקים לא השתמשו בנוזלים למעט מים בנרגילות...

כה כה...

ניסיתי אם קולה בנרגילה הקטנה וחמודה שלי, דווקא דיי חביב... ספרייט, היה גם בסדר, בנרגילה גדולה.. ופעם סמתי וודקה חרבות בנרגילה, לא היה ממש טעים, אבל סבבה.. ו-וודקה פירות יער או משהו כזה..מיותר

למעלה