מישהו ער?

פנינה 21

New member
אני כאן מ-1 וחצי בלילה

רק שלא חשבתי לעבור בפורום הזה עד לפני רגע כי מזמן לא כתבתי כאן.. התעוררתי מסיוטים זה עדין קורה לי לפעמים ודווקא חיפשתי עם מי לדבר אם את כאן תכתבי..

פנינה 21

New member
העברתי כאן את כל הלילה

זה קורה פעם בכמה לילות שאני לא מצליחה לישון ..סיוטים ..אני מסתכלת בשעון וזה מרגיז אותי אני מול המחשב 6 שעות כמעט..

פנינה,, את מספרת לי על זה?

אוי כן אני מכירה את זה מאמי כל כך טוב. פוחדת להכנס לישון בכדי לא להחנק. אני איתך את לא לבד.

פנינה 21

New member
התעוררתי באחת וחצי בלילה

הלכתי לישון בעשר וחצי עד 11 לא נרדמתי .. ב-11 שמעתי חדשות השעון ציפצף לשעה עגולה ואני לא מדלגת על עידכוני חדשות.. אחר כך נרדמתי התעוררתי באחת וחצי .. לילה קודם החזקתי את עצמי מול המחשב בכוח עד אחרי 2 כדי שאם אני יתעורר זה יהיה כבר בוקר ..כל הלילה כתבתי בבולג שלי המון רק שאף אחד לא ער בשעות כאלה .. כנראה שפעם בכמה לילות הסיוטים פשוט חוזרים בלי שתיהיה לי אפשרות לשלוט על זה..

פנינה.. ואני............

נכנסתי למיטה סדרתי את הכל נשמה. שמתי את הראש ושוב הפחדים האלו הסחרחורת שמאיימת להשבית לי את כל המערכות אם את רוצה לדבר בטלפון ולהתעודד אני אשמח מאוד. ואולי תלכי לישון? גם אני כמוך עירה בלילות . הסיוטים הפחד הזה עוברים גם עלי נשמה טובה. ואולי אם תכנסי למיטה הכל יהיה בסדר? אפשר לתת לך כתף להשען עליה נכון? נ.ב אם את מכירה את בוזיקית שכותבת כאן המון המקסימה הזאת, אין לך מה לדאוג אני חברה שלה כמו אחותה הקטנה.

פנינה 21

New member
אני מפחדת לנסות לחזור לישון

אחרי שאני מתעוררת כי גם כשאני כבר נרדמת עוד פעם אני מתעוררת אחרי כמה דקות .. הלוואי וידעתי מה לעשות נגד זה אני כבר פשוט מתחילה להאמין שזה פשוט ככה בלי שתיהיה לי יכולת לשנות את זה..זה פשוט ככה כבר המון זמן..

גם אני פוחדת להכנס לישון

אבל אני אלחם נגד החרדה הזאת למה מה קרה שהיא תשבית אותי אותך ועוד מליוני אנשים ככה כל פעם מחדש? אנחנו יותר חזקות פנינה נשמה תביני אותי, ... החרדה תופסת לה מקום נוח ושקט בגוף שלנו ואנחנו סובלים איתה למה? על מה החולשה שלנו הזאת נשמה שלי? אני מחליטה להלחם. ללכת לשים את הראש על המיטה רק לנסות בכרית שלי ואם אני צריכה לבכות אבכה. ואם לדפוק עם הידים בקיר- אדפוק אבל מה שכן . אשתדל לא לקום חזרה מהמיטה. את רוצה גם כן לנסות? את לא חייבת להשאר במיטה רק לנסות מלאך , לחשוב על ים לבקש מהחרדה כן כן ממש לדבר אליה שתרפה ממך כי קשה לך איתה. שתחפש מקום אחר לנוח ולעורר בעיות אבל לא בגופך שלך ולא בגופו של אף אדם. אני הלכתי לישון. אחשוב עליך ושולחת לך המון אנרגיות של אור ואהבה אוי......... שוב רועדת החרדות האלו.. אמא אלוהים מישהו שיעזור את באה פנינה? נסיון אחד קטן.. לישון ! זה הפתרון הכי טוב הבריחה המפלט לפעמים זה הגואל שלי, שינה!

פנינה 21

New member
תודה..

אני אומנם מותרת על לנסות עכשיו להירדם אבל אולי בהמשך היום אני אצליח לנמנם קצת..

בוזיקית

New member
אלין ופנינה נשמות אמיצות...

כל כך רוצה לחבקכן, לאמצכן ללבי. לא מגיע לנו לסבול ככה! אלין נשמה תני לתרופה זמן, מנסיון אני אומרת לך. ואם יש לך תופעות לואי דווחי על כך לרופא! אתן מוזמנות לכתוב את תוכן הסיוטים, אולי זה יקל... אני הלכתי לישון ב4 וחצי וקמתי ב6 אך שוב איחרתי לעבודה. המצב הבריאותי שלי מדרדר, כולי נפוחה מהתרופות ויש לי כאבים, אך הכי גרוע זה העייפות-אני לא רואה בעיניים הכל שחור ואני הולכת ונתקלת בדברים. לא אחת אני נחבלת בשל חסר שימת לב. אתן יכולות לדבר אתי מתי שאתן רוצות ואני אנסה לעזור. אלין, היום אני אעמוד בהסכם שלנו! אתמול נשארתי בגלל הוירוס ומזל שפופיץ הציל אותי-הייתי היסטרית וממש בכיתי מרוב חרדה, מקוה שלא הבהלתי אותו... ותודה על העזרה! פנינוש לא ידעתי שיש לך בלוג. תני לי קישור ואני מבטיחה להכנס ולקרוא. בי אנשים טובים, חיבת להמשיך לעבוד...

בוזיקית את כל כך טובה וטהורה.

איך שאת יודעת לעודד אותי. אולי זה הפריזמה שעושים לי תופעות לוואי של אי שקט אני לא יודעת, כשהפחד מתחיל להשתלט זה גומר לי את החיים . ואני מושכת עוד קצת ועוד קצת מקוה שלא אשבר. תהי חזקה נשמה יש לך אותי. וגם כן לך פנינה.

מה שהתחיל כזעקה חרישית

נמשך בשרשור של נגיעות לתוך הלילה. שולחת לכם שיר: אם אתכסה בפנים ביצוע: ריטה ואם אתכסה בפנים תחת הר העננים תזכיר לי שלא אשכח ואם יום אחד ידעך גם הכח להחזיק שלא אשכח - איך אנשי החושך עם פנס או אור כוכב מחפשים יהלומים במנהרות אפלות את מראות השמש והמלח הנשטף ותפילות הנשארים ערים בלילות ואם אתכסה בפנים... את כנפי הרוח המכה בסורגים איך נפקח חיוך של ילד ומגע אהבה את שפת הליצנים הנחשים והדגים את זרימת עורקיה של אימי הטובה את מראות השמש והמלח הנשטף ותפילות הנשארים ערים בלילות |

פנינה 21

New member
שלחתי לך מסר כי לא הצלחתי לכתוב כאן

לא רציתי להעמיס עליך גם את הבעיות שלי .. אם תרצי לדבר אני כאן..

למעלה