מישהו עשה כבר את שביל ישראל??

eliavv

New member
מישהו עשה כבר את שביל ישראל??

אם כן אז תנדבו לי קצת פרטים בבקשה! אני רוצה לעשות אותו

eliavv

New member
הייתי מעדיף משהו בעברית אם יש....

אני כבר מכיר את האתר הזה........אחלה אתר אבל הייתי מעדיף משהו בעברית אם יש

aFish

New member
מה זאת אומרת? בודאי בעברית...

קולומבוס הישראלי
הרי הוא אילן שחם רכב חצי משביל ישראל וכתב על כך באריכות.....

IlanShacham

New member
וכמובן גם עדו מזור רכב את שביל

ישראל. המאמר שלו נמצא באותו מקום.

eliavv

New member
תודה רבה.....עכשיו אני רק מחפש

מפה גדולה של שביל חוצה ישראל.....בחנות מצאתי רק חלקים ממנו ובשביל להרכיב את כל המפה אני צריך להוציא 3000 ש"ח!

aFish

New member
יש חנויות אופנים אשר תמורת תשלום

זעום תוכל להדפיס מפות ספציפיות מטורבו CD (וכך לא תצטרך לרכוש את התוכנה) ו/או מפות רבות. למשל...מייק בייק (זה מה שאני זוכר). אולי יש גם חברי פורום שישמחו לעזור לך (אולי).

alfon

New member
מדפיסים מפות טורבו CD בתשלום ????

אני מקווה שאתה לא רציני , כי ברור לכם שזה הפרה בוטה ולא חוקית של זכויות יוצרים

סט מפות סימון שבילים

סט מפות סימון שבילים עולה 1070 ש"ח בחנות הוירטואלית של "למטייל" (19 מפות). בשביל לעבור את שביל ישראל אינך זקוק לכל 19 המפות - נניח שדרושות 10-11 מפות - כל מפה עולה 59 ש"ח - עניין של 600 - 700 ש"ח. במחיר הזה תוכל לקנות תוכנת טורבו CD. יש יתרון לסט מפות - תוכל להשתמש בו לאחר מכן בטיולים. לא צריך את כל המפות של כל הארץ, אבל האזורים המטויילים.

aFish

New member
האמת - הייתי רציני

לא בדקתי את הנושא בעצמי וגם אין לי את התוכנה כלל כך שלא הזדמן לי לקרוא את הרשיון המגיע עימה ואין לי מושג לגבי הנושא הזה (רישוי). לגבי החנויות - שוב, זה משהו ששמעתי והצעתי לבחור לבדוק בעצמו. לא השתמשתי בשרותי אף חנות לצורך הנ"ל כך ששוב אינני יודע ממקור ראשון.

eOfer

New member
אריה, אל תאמין לשמועות...זה לא עולה

כלל. מי שיבקש - יקבל
ומפה

eOfer

New member
נהפוך הוא ../images/Emo13.gif מפה לכל דורש ../images/Emo140.gif

ממליץ לעיין במדריך מפה לשביל ישראל

המפות במדריך אינן מפות טופוגרפיות, אבל הן באיכות גבוהה מאד- מדויקות ועדכניות. ובנוסף יש במדריך תיאור מפורט של הדרך, הסברים, המלצות על מסעדות ולינה, והרבה הומור של הכותב (העיתונאי צבי גילת).

shmuliktal

New member
קטע ערד-אילת

רכבתי את שביל ישראל מערד לאילת לפני כשנתיים עם חבר. פירוט המסלול שלנו מופיע באתר הרים במסלולי האופניים- פורסם ע"י ירון שלמה. אם תרצה עוד פרטים תיצור קשר במסר האישי, נשמח לעזור שמוליק

למעלה