מישהו עשה עלי היום "סיבוב בלוגים"

sigalitbi

New member
מישהו עשה עלי היום "סיבוב בלוגים"

פשוט אין לי שם אחר לזה. מכירים את התחושה הזו שמישהו סוקר את הבלוג שלכם אחד לאחד ויותר מפעם אחת? אז היום עשו את זה לשני הבלוגים שלי ולא בפעם הראשונה.

Tali1912

New member
מאוד מוכר

הסיבוב בלוגים הזה, היו לי רשומות שממש הרגשתי שמישהו קורא אותם באדיקות לפי נושא הכותרת היו פעמים שניגשתי ושיניתי את הכותרת כדי שירדו מהרשומות האלה כי זה כבר נמאס.

מה וואלה?

זה תפוז פה... כן... כל פעם שאת בבלוג של מישהו יש אפשרות לקבל ממנו אי מייל לדואר שלך בכל פעם שאת כותבת רשומה.... לדוגמא: כנסי לבלוג שלי....

sigalitbi

New member
וואלה? באמת?

מה ואיך זה קשור למה שכתבתי בהודעה שפתחה את השרשור הזה?

יערית 1

New member
מכירה מקרוב, תארי לך שעושים עלי חיפוש בגוגל

לא מבינה את האובססיה הזו

ע ל ו מ ה

New member
מה, דרך גוגל הגיעו לרשומה אחר רשומה?

בכמה כניסות מדובר? חיפשו את השם שלך באופן ספציפי? או נחתו אצלך בבלוג בחיפושים שונים ומשונים? (כשכתבת שעשו עלייך סיבוב, בשני הבלוגים, חשבתי שאת מתכוונת שמישהו עבר מרשומה לרשומה, דרך הקישורים - כלומר, מישהו החליט לקרוא או לסקור את כל הרשומות. אבל זה לא מסתדר עם כניסות מגוגל).

sigalitbi

New member
בערך 350 כניסות בבלוג אחד

וקצת פחות מ - 300 בבלוג השני.כולם מגוגל ורובם מאותו חיפוש. חלק מהם עברו בקישורים בין הבלוגים. נורא מוזר נכון? וזו גם לא הפעם הראשונה.

photofreak

New member
נשמע די אובססיבי

אבל מצד שני- הלוואי עלי 300 כניסות ביום! אגב איך את יודעת שזה אותו חיפוש של אותו גולש?

דנטל

New member
כן, אבל זה סתם משעשע אותי

אני רואה כניסות מגוגל שחיפשו "הבלוג של דנטל" ו"הבלוג של דיטי" וכניסות מהבלוגיה שחיפשו דנטל ודיטי. זה מסקרן לדעת מי חיפש אותי ולמה חיפשו אותי, אבל הענין בזה עובר לי תוך כמה דקות. מאידך, לא חושבת שאי פעם היו לי 300 כניסות בגלל משהו כזה.

ארבל א

New member
לא ממש מבינה

מה הבעיה פה? הרבה פעמים כשאני מגלה בלוג שממש ממש מוצא חן בעיני ויש לי זמן אני פשוט מתחילה לקרוא אותו מתחילתו ועד סופו (או מסופו ועד תחילתו, תלוי אם זה בלוג שסדר הרשומות בו חשוב) וחוץ מזה - אנחנו כותבים כדי שיקראו אותנו. לא? אנשים משקיעים הרבה אנרגיה במחשבה בשאלות "כמה קוראים אותי" "כמה מכירים אותי" "כמה מקדמים אותי" (ע"ע הדיון שפתחה שמים1 במעלה הדף), אז איפה פה הבעיה? הסתייגות מעצמי - אני מניחה שתוכן הבלוג משפיע גם הוא על התחושה - הבלוג שלי, באופן יחסי, אינו אישי, ומבחינתי בהתייחס לתוכנו, ככל שתהיינה יותר כניסות, וככל שאני אראה יותר חיפושים בגוגל "הבלוג של ארבל" זה יותר טוב, אבל אני יכולה לדמיין תחושות אחרות במידה והבלוג היה יותר אישי. אבל למרות ההסתייגות אני אמח להבין למה זה מטריד אותך שמישהו קורא משהו שאת מפרסמת בראש חוצות.

למעלה