מישהו עשה פה לאחרונה גלובל אנטרי?

Midriff

New member
מישהו עשה פה לאחרונה גלובל אנטרי?

הגשתי בקשה בתחילת אוקטובר וזה עדיין בסטטוס של Wait for conditional approval לפני ראיון, ואני תוהה אם יש משהו שאני צריכה לעשות, או אם סתם שכחו אותי.

vinney

Well-known member
יש להם backlog עצום

הממשל העביר את אנשי הCBP מהGlobal Entry לאכיפה בגבולות, אז הכל נגרר... יש על זה הרבה כתבות בגוגל

ranshe

New member
כמו שוויני אמר - התור מטורף

הגשתי לאחד הילדים בקשה ביולי.
ואז דיברתי עם חבר, אמר שהגיש בפברואר...

debby12

New member
מנהל
גם אני הגשתי ביולי 2019 לחידוש (בן הזוג) ואחד חדש (לילדה)

בפעם אחרונה שבדקתי עוד לא סיימו לבחון את הבקשה. בינתיים הגלובל אנטרי שלו פקע, אבל ראיתי באתר של ה CBP שבשל התורים הארוכים הם מאריכים את התוקף של מי שהיה לו גלובל אנטרי ופקע בזמן ההמתנה בשנה נוספת מעבר לתאריך הפקיעה המקורי https://www.cbp.gov/travel/trusted-traveler-programs/global-entry . מה שמעצבן עם זה זה שהם חלילה לא מודיעים לך כשמשהו מתקדם אלא את אמורה לחזור לבדוק באתר שוב ושוב כי הם לא שולחים מיילים.

את שלי חידשתי ב-2018 ואז זה לקח שבועיים-שלושה כמו בימים הטובים

debby12

New member
מנהל
הנה ההודעה על ההארכה של ה GRACE PERIOD

בדיוק נכנסתי כדי לבדוק אם יש חדש עם הבקשות שהיגשנו לפני חצי שנה, ביולי 2019. אין חדש....אבל ראיתי שם את ההודעה אז מצרפת

metm98

New member
עשיתי לאחרונה

לקח יותר מחצי שנה עד הראיון.
עיצה קטנה - אם אתה טס הרבה, אתה יכול לבקש מפקיד ההגירה בכניסה הבאה שלך לארה"ב לבדוק אם תוכל להתראיין על בסיס "אני כבר כאן". האינטרנט אומר שלפעמים זה עובד.
גם אם זה יעלה לך בשעה או שתיים של המתנה, זה בטח עדיף על הגעה במיוחד לשדה התעופה.
בהצלחה!

vinney

Well-known member
זה עובד ויש תור מיוחד לזה, אבל צריך להיות conditional מוכן..

Midriff

New member
מעניין

אבל בד"כ הכניסה שלי לארה"ב היא לא היעד הסופי ואז אין לי שעות פנויות, אבל בהחלט אבדוק. ממי מבקשים? מהפקיד הגירה שעושה את הביקורת דרכונים?

Midriff

New member
כמו שאמרו

בשביל זה צריך להיות בסטטוס conditional ושלי עדיין תקוע ב pending review כבר 4 חודשים

למעלה