מישהו פהההההההה הורדתי אי סי קיו, אין לי מושג מה עושים איתו..... מישהו???????
ר רותם טל New member 24/8/02 #1 מישהו פהההההההה הורדתי אי סי קיו, אין לי מושג מה עושים איתו..... מישהו???????
ר רותם טל New member 24/8/02 #4 סורי אבל אח שלי הקרצייהה הזה,היה על המחשב. איך יודעים מה המספר שלי? ואיך עושים אינפו וכל הבלה בלה
מ מריה12 New member 24/8/02 #5 חחחחחחחחחחחחחחחחח שיוווו יש לי ולך טלפתיה או משהו כזה.. את כתבת פה את ההודעה.. וישר לא יודעת למה... יצאתי מכל האתרים ונכנסתי לפורום הזה! וראיתי שאת כתבת ועברו רק 2 דקות.. איזה מגניב..
חחחחחחחחחחחחחחחחח שיוווו יש לי ולך טלפתיה או משהו כזה.. את כתבת פה את ההודעה.. וישר לא יודעת למה... יצאתי מכל האתרים ונכנסתי לפורום הזה! וראיתי שאת כתבת ועברו רק 2 דקות.. איזה מגניב..
מ מריה12 New member 24/8/02 #8 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא.. היתי בכמה אתרים של התאומות אולסן.. אני מכורה,אני לא יכולה להפסיק לחפש תמונות שלהם!!!! טוב קיצר.. במה אני יכולה לעזור לך גבירתי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא.. היתי בכמה אתרים של התאומות אולסן.. אני מכורה,אני לא יכולה להפסיק לחפש תמונות שלהם!!!! טוב קיצר.. במה אני יכולה לעזור לך גבירתי?
ר רותם טל New member 24/8/02 #9 איזה מהממות הם ככה כבר את רוצה לחפף אותי? איך אני מביאה לך את האי סי קיו שלי?
מ מריה12 New member 24/8/02 #10 חחחחחח כן כן.. אני נאלצת לעזוב אותך חחחחחח סתם.... למעלה באי סי קיו שלך איפה שהאיקס הזה.. כתוב לך מספר.. אז זה מספר האי סי קיו שלך
חחחחחח כן כן.. אני נאלצת לעזוב אותך חחחחחח סתם.... למעלה באי סי קיו שלך איפה שהאיקס הזה.. כתוב לך מספר.. אז זה מספר האי סי קיו שלך
ר רותם טל New member 24/8/02 #12 כמעט התחלתי לבכות פה ויש אני מתה עלייך הצלחתיייייייייייייייייי זה המספר 167920560