מישהו פה אוהב סאטרדיי-נייט-לייב?

מישהו פה אוהב סאטרדיי-נייט-לייב?

בפרק שהיה אתמול עם מאט דילון- הקטע עם מאיירס, ויל פורטה והחדש (סודייקיס?) שמוצאים לעצמם כפילים ברחוב פשוט ענק ! אם לא ראיתם אז יש אותו שוב ב-18:49.

hen chen

New member
כולם אוהבים SNL

חוץ משתי העונות האחרונות שהכתיבה היתה ממש לא משהו... אני ראיתי את המערכון של מציאת הכפילים לפני חודשיים בערך באתר של אן בי סי- זה היה המערכון הכי מצחיק שראיתי בעונה הזאת. זה מערכון כל כך מושלם שמצחיק אותי מכל כך הרבה סיבות. רשמתי הודעה עליו לפני איזה המון זמן.

וואלה אז למה אין לה פורום?

נראה לי יכול לתפוס... מאיפה הם הביאו את המערכון הזה יאללה, הפעם אני אקליט אותו

ih10

New member
אני הכי אהבתי את הקטע עם סטיב מרטין

ואלק בולדווין כולל הקטע המשך באמצע התכנית, למי שרואה את SNL שנים היו שם כמה רפרנסים, כמו החלוק ממועדון ה5 (מהתכנית ה5 של טום הנקס)

רציתי לבדוק מה כתבת על המערכון

(חשבתי שאם זה רק חודשיים אחורה אז אני אמצא) אבל לא מצאתי. אבל ראיתי שדיברת באיזה הודעה על קונאן אובריאן בתור האיש המולקולרי ובקשר לזה רציתי לציין ש-
זה גם היה קטע אדיר.

ih10

New member
אז בסוף טינה פיי לא תמשיך בעונה

הבאה, זה לא היה ברור עד עכשיו עם היא תפסיק בגלל הסדרה החדשה שלה (30ROCK)

hen chen

New member
הא??? לאאאאא!!!!!

טינה פיי לא תמשיך? ועוד אחרי שג'ימי עזב??? מה יהיה אם העדכון השבועי??? העדכון השבועי?!!?!? העדכון השבועי בלי טינה פיי???? העדכון השבועי בלי ההומור שלה? הגשת הבדיחות שלה? הדרך הנהדרת שהכניסו אותה למערכונים? בלי עשרות הבדיחות שהיא לסבית??? זהו, נגמרו כל הסיבות לצפות בסאטרדי נייט לייב.

ih10

New member
הכי חשוב, בלי הכתיבה שלה

בייחוד הWEEKEND UPDATE לא יהיה אותו הדבר, אבל זה בסדר, יהיה נחמד לראות מישהו חדש עושה את זה כמו שכל כמה שנים זה השתנה בכל מקרה, אז אחרי 6 שנים אפשר להחליף. היא מצלמת את התכנית החדשה בניו יורק, אז היא תהיה שם בבניין (כמו שג'ימי מסתובב שם כל הזמן, רק שלה תהיה שם עבודה
) והיא כנראה תגיח מדי פעם לביקור בSNL

גלׁ

New member
למרות שאני מת על טינה פיי

אולי זה דווקא יעשה לתוכנית טוב, היא הרי חלשה מאד כבר שנתיים שלוש. התכנית החדשה שלה נראית די מאכזבת. מן גרסא מחודשת ללארי סנדרס, לא נראה לי שזה יצליח. החלק הכי גרוע זה שמעכשיו בטח איימי תעשה וויקאנד אפדייט לבד.

גלׁ

New member
באמת כל כך אהבתם את זה?

זה היה נחמד והכל אבל זה כזה טוב בעיני. כשפתאום היה את הקטע עם האקדח זה היה נראה ממש שטותי ולא רציני. אני ממש אהבתי רק את יאנג צ'אק נוריס וכמובן כרוניקלס אוף נרניה

בהמשך ל-

"זה מערכון כל כך מושלם שמצחיק אותי מכל כך הרבה סיבות" שכתב hen chen , הם פשוט דחפו לתוך קטע אחד קצר כמה שיותר סוגי הומור ובדיחות, תוסיף לזה את המשחק הממש מעולה של שלושתם... "what?!? why shoot anyone?!?!?"

hen chen

New member
כל מה שאמרתי

זה שזה מערכון מצחיק. אהבתי. וזהו. ראיתי כבר מערכונים יותר טובים. אבל ממש הצחיק אותי, למרות שאם מקשיבים הקהל צוחק רק בסוף בסוף. אני אוהב את ההומור השטותי הזה. אני לא מסוגל לספור על כל האצבעות שיש לי את מספר הסרטים שמישהו צריך לירות בתאום אחד וצועק- "במי לירות???" ואהבתי מאוד שכל פעם שהם זיהו מישהו טענת הנגד שלהם היתה- "מה? יש לו כובע!" או "הוא לא דומה לך, יש לו מטפחת ירוקה מסביב לצוואר"

ih10

New member
לא בטוח שהיא תעשה את זה לבד

יש יותר סיכוי שימצאו מישהו שיעשה את זה איתה. פעם זה תמיד היה מגיש בודד אבל בשנים האחרונות הם אוהבים את הדינמיקה של שני מגישים וחלק גדול מהבדיחות מגיעות מהדיאלוג בין המגישים

talburstein

New member
פרק מעולה היום.

כל מערכון היה מצוין וזה מפתיע כי לינדסי לוהן היא לא אורחת טובה במיוחד.

גלׁ

New member
באמת היה פרק טוב

רק שהסנל דיגיטל שורט היה ממש חלש

talburstein

New member
מה?! לייזר קט זה גאוני

איך אפשר לא להקרע מצחוק מזה. אבל המערכון הכי טוב היה עם פורטה וויג ולוהן בסוף

hen chen

New member
חזרתה של דבי דאונר

אני תמיד אוהב את דבי דאונר... זה כל כך מצחיק. המערכון הכי מצחיק של דבי היה כמובן לפני שתי עונות שבו גם היתה לינזי לוהן והם נסעו לדיסנילנד... וכל המערכון כולם פשוט איבדו את זה... התפקעות צחוק בלתי נשלטת... בגלל זה הם עשו עוד מערכון כזה עם לינדזי, עם כמה התייחסות למערכון הקודם ("אני סבלתי בזמן שאמרת... ואני לא אמרתי כלום בזמן שסיפרת...."- וכמובן, השורה הכי מצחיקה במערכון הקודם היתה "זה רשמי- אני עקרה", לכן היא אמרה במערכון הזה- "כבר אמרתי לכם שאני לא יכולה להביא ילדים לעולם?"), רק שגם במערכון הזה הם כמעט התפקעו מצחוק כל פעם. מזל (או אולי דווקא ביש-מזל) שג'ימי לא היה שם להתחיל שרשרת התפקעויות מצחוק. שידרו את המערכון הישן לא מזמן מאוחר בלילה... אפילו ארמיסן המקצוען יותר מכולם נשבר בגיחוך)... פתאום בא לי עוד מערכונים איתו בתור תוכי...

גלׁ

New member
אני העדפתי את פרד בתור חתול

וגם אני אהבתי את המערכון עם דבי דאונר אבל חבל שהיא לא הזכירה שאיידס חתולי הוא הגורם מוות מספר אחת אצל חתולי בית (מיאווו מיאווו)

למעלה