מישהו פה אי פעם ראה מלאך?

הי שלום

תקשור נחווה בתדרים שונים - של אור של קול.. כל אדם מתחבר לתקשור יותר דרך נתדר שמחוזק וזמין אצלו..לרוב ישויות של אור נגלות באופנים שונים לאנשים שונים לפי אמונתם..לפי גודל המאורע וחשיבותו.. לפעמים באים בגוף פשוט של אור אור לבן - = ישות טובה לפעמים המלאכים נגלים "בכסות חג", לשם חיזוק המסר זה דורש אנרגיה מיוחדת להיגלות ממש בבגדים וכנפיים וכל הטררם לכן גם מי שנפגש עם מלאך לא בהכרח ראה מלאך... מה שכן.. את יודעת שאת ערה ולא חולמת.. וישויות האור החכמות דואגות להשאיר סימנים לרוב..

Dissorder

New member
אוקיי..

מה זאת אומרת כסות חג ואיך יודעים שהישות הלבנה היא "טובה" דווקא? ואם הרעיון של התגלות הישות היא להעביר מסר, למה לא הבנתי מילה ממה שהיא מנסה לאמר? (מדברת בשפה אחרת). אני ממש רוצה להבין את ההתגלויות האלה, אבל מוקפת בשרלטנים ובעצם- מי בכלל יודע. אולי אם הייתי מסוגלת לראות אותו שוב (הישות היתה בגוף זכר מבוגר) הייתי מצליחה להבין את המסר, אבל האמת היא שאני מרגישה חסומה ומפחדת כי לכל התגלות היתה מלווה תחושת אימה או שיתוק.

צרי איתי קשר לתא

זה הוםפך אינטימי ופחות כללי... אבל ישות לבנה היא תמיד ישות שלאור כסות חג זאת אומרת שנאמר מרים אם ישו תשלח תחתיה את שלחיחיה לדברים הקטנים ובנושאים שנוגעים לליבה ונראים חשובים תלבש את דמות האם הנוצריה עם גלימה שמלה והכל..כחול אדום. להופיע בדמות זה לא עיניין של מידי יום ביומו. חברה סיפרה לי על תקשור שעשו בסדנא שנקראת "אנו האלוהים", ונגלו בפניהם מלאכי השכינה בבגדים וגלימות חג.... שאלתי על כך בתקשור ואמרו לי שכך הם מעבירים את מסר החשיבות לקבוצה..בנת לגבי הקטע האישי לעזרתי פני לתא האישי...

ראיתי ../images/Emo189.gif

זה אומנם נשמע הזוי - אבל פעם אחת זה קרה כשחזרתי אחורה לגלגולים קודמים- אוי זו היתה חוויה עצומה ומעצימה ראיתי כל מיני, דברו אל תוך ראשי, ראיתי ממש תמונות כמו פילם של מלצמה ונשאבתי פנימה. סיפור ארוך.. ובסוף הופיעה ספרילה רחבה מוארת ובתוכה היו מס' מלאכים קטנים שמנמנים (כמו תינוקות ערומים עם כנפיים) כל אחד בצבע שונה והכל זהר. לא יכולתי לזוז . זה לעמום/לפתוח את עיני. וזה חלף ודעך בהדרגה. הלוואי ואזכה לראות חוויות כאילו יותר מהרגיל. אמן

למעלה