מישהו פה ביצע התקנה של הרום של אורנג'

Shpritz

New member
מישהו פה ביצע התקנה של הרום של אורנג'

על הגלאקסי S שלו? הייתי שמח לתמיכה נפשית במהלך הביצוע

Shpritz

New member
בנתיים (יום וחצי) עלהכיפאק

יש עברית "מקורית" - תפריט בעברית וכל השמאנץ שמסביב הופך את העבודה ליותר קלה למי שמתקשה באנגלית או סתם מעדיף עברית (אני עם הסקטור השני). הבעיה היחידה שלי היא שמשום מה הטלפון לא ממש מזהה את רשימת הטלפונים שלי מכרטיס הסים ואין התאמה בין מספר לשם. כנראה שאני צריך לגשת לאורנג' כדי שהם יעשו לי את זה בעזרת מכשור שלהם או שאני פשוט אתיישב ואכתוב אחד אחד. קצת מציק שיש את הפתיחה של אורנג' בהתחלה. נראה, אולי אני אבצע ROOT ואוריד אותו או משו אם זה אפשרי. מלבד זה, בנתיים תענוג של טלפון - לא יורד לי החיוך.

N641

New member
מה פספסתי? :) ממתי הגלאקסי S משווק באורנג'

ואם הוא לא משווק אז מהיכן הגרסה?

YosMan1

New member
משעשע אבל הרום של אורנג דלף לאינטרנט עוד לפני

שהמכשיר הוכרז באורנג. כנראה שיוכרז בקרוב.

N641

New member
נשמע מבטיח

ומשום מה נראה לי שהוא הולך להיות יקר בהרבה מהאייפון, אם מתחשבים במבצעים האגרסיביים של האייפון לאחרונה.

אני התקנתי את הרום

לא היו לי בעיות של סנכרון אנשי קשר, אולי כי אני מסנכרן אותם מהג'ימייל ולא מהסים. אני מאוד מרוצה מתיקון העברית של הרום - אין יותר עברית הפוכה או מספרים הפוכים בשום מקום. אני אלרגי לתפריטים בעברית אז לא בדקתי אותם, אבל אכן יש. תגיד, איזה גרסת רום בדיוק התקנת של אורנג'? האם jp2 או משהו חדש יותר?

Shpritz

New member
זה היה פאק אצלי ספיציפית

לא יודע למה, אבל משהו התחרבש עם הסים. פתרתי את זה על-ידי העתקה של אנשי הקשר לכרטיס הזיכרון במכשיר הישן והעברתו לחדש והכל דבש. לא חוויתי (לשמחתי או לא) את בעיות העברית ההפוכה כי ישר התקנתי עברית אבל היא אכן טובה מאוד. אני רק רוצה לראות אם אפשר להוריד את הפתיח של אורנג'.. התקנתי JHJP4 מהקישור הנ"ל.

למעלה